Skip to main content

Πρεμιέρα σήμερα για το Money Show της Θεσσαλονίκης

Θα πραγματοποιηθούν συνέδρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από θέματα που πιστεύεται ότι μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία της χώρας

Ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει έως την Κυριακή το φετινό Money Show που διοργανώνεται στο Hyatt Regency από το ελληνοϊταλικό επιμελητήριο και την Excess Advertising.

Σε περισσότερες από 100 εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα το τριήμερο θα πραγματοποιηθούν συνέδρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από θέματα που πιστεύεται ότι μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία της χώρας, όπως ο αγροδιατροφικός τομέας, ο τουρισμός, η ανακύκλωση και τα ενεργειακά δίκτυα.

Ομιλητής στο κεντρικό gala θα είναι ο Σωκράτης Φάμελλος ο οποίος θα μιλήσει για την κυκλική οικονομία και το πώς βοηθάει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.

Θα πραγματοποιηθούν τρεις εκδηλώσεις για τον τουρισμό, μία εκ των οποίων θα είναι αφιερωμένη στον γαστρονομικό τουρισμό και τις σημαντικές δυνατότητες που δίνει στην πόλη.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και κάποιες εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος με οικονομικές προεκτάσεις, όπως η εκδήλωση για την ανάπλαση του θαλάσσιου μετώπου, η αξιοποίηση του στρατοπέδου Κόδρα, η μετακινούμενη κτηνοτροφία και οι παροχές σε αδύναμους συμπολίτες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου, Χρήστο Σαραντόπουλο, η 29η διοργάνωση θα είναι η πιο δημιουργική και πλούσια από τότε που συμμετέχει στη διοργάνωση το Ελληνοϊταλικό Επιμελητήριο, ενώ υπογράμμισε ότι σε αυτό συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι φορείς της πόλεις.

Δείτε το πρόγραμμα του MoneyShow, κάνοντας κλίκ εδώ.