Skip to main content

Πρέλεβιτς: Ανταγωνιστικός εδώ και χρόνια σε όλα τα επίπεδα ο ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ δήλωσε χαρακτηριστικά πως το επίπεδο της διοργάνωσης είναι πολύ καλό καθώς φέτος έχει καλύτερες ομάδες από πέρσι

Την πεποίθησή του πως το επίπεδο της διοργάνωσης του Basketball Champions League είναι πολύ καλό εξέφρασε στο πλαίσιο της κλήρωσης, ο Μπάνε Πρέλεβιτς ενώ παράλληλα στάθηκε στην καλή εικόνα που βγάζει ο σύλλογος στην Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω πως οι ομάδες που παίζουν στο Basketball Champions League είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο, είναι πολύ μικρές οι διαφορές και από τις 32 ομάδες που παίζουν, οι 20 πιστεύουν πως μπορούν να πάνε στο Final 4. Φέτος είναι λίγο καλύτερες ομάδες από πέρσι, αλλά το σκεπτικό παραμένει το ίδιο».

Για τα δύσκολα ταξίδια: «Οι παίκτες είναι μαθημένοι να ταξιδεύουν. Όταν παίζεις Ευρώπη πρέπει να είσαι έτοιμος για κάτι τέτοιο. Πρέπει να είσαι έτοιμος να παίξεις 2-3 παιχνίδια την εβδομάδα με λίγες προπονήσεις. Είναι μέρος της καθημερινότητας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Εμείς εδώ και χρόνια είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα, είτε παίζουμε Ευρώπη, είτε παίζουμε ελληνικό πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε πως πέρσι ήμασταν η μοναδική ομάδα που κέρδισε την Τενερίφη, πρόπερσι την Βαλένθια, άρα ειδικά στην Ευρώπη έχουμε κάνει πολλές μεγάλες νίκες».

Για τον νέο τεχνικό του Δικεφάλου του Βορρά, Ηλία Παπαθεοδώρου: «Είναι ένας νέος, φιλόδοξος προπονητής, όπως είμαστε και εμείς. Σε αυτό το επίπεδο το βασικότερο είναι να παρουσιάζεις ένα υψηλό αγωνιστικό πρόσωπο και να περιμένεις την ευκαιρία σου».