Skip to main content

Pregame στα παιχνίδια της Superleague

Σε Βόλο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πηγάδια στρέφεται το ενδιαφέρον του δεύτερου πιάτου της 4ης αγωνιστικής. Ηρακλής-Καβάλα και Λάρισα-Κέρκυρα στις 16.00, Ξάνθη - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου - ΑΕΚ και Άρης -
Σε Βόλο, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πηγάδια στρέφεται το ενδιαφέρον του δεύτερου πιάτου της 4ης αγωνιστικής. Στο Πανθεσσαλικό, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στις 18:15, ενώ την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ  φιλοξενείται στην Ξάνθη και ο Άρης υποδέχεται τον Εργοτέλη. Στις 16:00, ο Ηρακλής έχει την ευκαιρία να βρεθεί και πάλι στη κορυφή με αντίπαλο τη Καβάλα, ενώ η Λάρισα αγωνίζεται με την Κέρκυρα.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ

Το παιχνίδι της γιορτής και των μεγάλων προσδοκιών. Ο Ηρακλής είναι η έκπληξη της σεζόν μέχρι τώρα, παραμένει αήττητος και αρχίζει να ονειρεύεται περασμένα μεγαλεία. Θέλει να παραμείνει στην κορυφή με νίκη απέναντι στην Καβάλα, που έδειξε σπουδαία στοιχεία και πήρε και το αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό.

Επιστρέφει ο Σολτάνι που αποθεραπεύτηκε, δεν υπολογίζεται ο Πίτου Γκαρσία που αποβλήθηκε κόντρα στη Λάρισα, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Κομπαγιάσι. Απών για την Καβάλα θα είναι ο Πετκάκης, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Νταρσβίλ.

ΛΑΡΙΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η Λάρισα των μεγάλων ονομάτων έχει μια νίκη. Πάντως, χωρίς υπερβολή και ειρωνεία, οι Θεσσαλοί δικαιούνται να διαμαρτύρονται με μεγαλύτερη ένταση απ’ ό,τι το ‘χουν κάνει ως τώρα. Την Κυριακή, θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να φτάσουν στη δεύτερή τους νίκη στη σεζόν απέναντι σε μια Κέρκυρα, που αφού δεν παίζει στην… Πάτρα είναι ακίνδυνη!

Στο αγωνιστικό σκέλος απουσιάζει ο Ταυλαρίδης, που αποβλήθηκε κόντρα στον Ηρακλή. Δεν είναι στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ οι Λαμπρόπουλος και Παρασκευαΐδης που τραυματίστηκαν, αλλά επιστρέφει ο Βενέτης που αποθεραπεύτηκε. 

ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και φίλος του κακού το χειρότερο. Κάπως έτσι βλέπουν την αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη, που χρειάζονται τη νίκη για να ηρεμήσουν και να ανασυνταχθούν. Η ακριτική ομάδα άλλαξε – όπως το συνηθίζει – προπονητή και προσέλαβε τον γνώριμο Γιώργο Παράσχο, για να κάνει νέο ξεκίνημα, απέναντι στον Δικέφαλο  που μετά τη γκέλα κόντρα στον Ολυμπιακό Β. ψάχνει επίσης για μια καινούρια αρχή.

Από πλευράς των γηπεδούχων θα απουσιάσουν από το συγκεκριμένο ματς έξι ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Θανάση Κωστούλα, Νέιθαν Έλινγκτον, Ντιέγκο Κιντάνα (τραυματίες), Μανώλη Μπέρτο (τιμωρημένος) και Πέτρο Μάνταλο και Σπύρο Βρονταρά. Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου μοναδικός απών είναι ο Μουσλίμοβιτς, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Τσιρίλο και Κουτσιανικούλης.

ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Μια ματιά στην βαθμολογία, μπορεί να οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα. Ο Άρης της εκπληκτικής εμφάνισης και νίκης απέναντι στην Ατλέτικο βρίσκεται μόλις στους τρεις βαθμούς, αδυνατώντας να βρει λύσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα εγχώρια κατατόπια φαίνεται να γνωρίζει καλά ο Νίκος Καραγεωργίου, ο οποίος με την αποτελεσματική συνταγή του σφιχτού ποδοσφαίρου, παίρνει αυτό που θέλει και ο Εργοτέλης βρίσκεται στην τρίτη θέση με έξι βαθμούς.

Θα απουσιάζουν ο τιμωρημένος Ναφτί και ο τραυματίας Σηφάκης. Δεν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα για τον Εργοτέλη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. - ΑΕΚ

Αν ξεκινήσουμε από το παρελθόν, τότε θα σταθούμε στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, που είχε λήξει με το απίστευτο 9-1 της ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο του 2001. Επειδή, όμως, αυτό είναι μακρινό και στο παρελθόν, ας ασχοληθούμε με το παρόν. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι αήττητος εκτός έδρας, αλλά ψάχνει την πρώτη του εντός έδρας νίκη, ενώ η Ένωση κατάφερε να πάρει τέσσερις βαθμούς στα ματς με Πανσερραϊκό και Αστέρα, ωστόσο στο μοναδικό ματς ως τώρα εκτός Αθηνών ηττήθηκε από την Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Σάκη Τσιώλη. Θα απουσιάζουν οι τραυματίες Καφές και Ντιόπ.