Skip to main content

Πράξη αγάπης των «Χαρλεάδων» Θεσσαλονίκης προς το ΕΠΧ Φιλύρου (φωτο)

Το επίσημο γκρουπ ιδιοκτητών μοτοσικλετών Harley-Davidson της Θεσσαλονίκης ενίσχυσε το Παιδικό Χωριό Φιλύρου με περισσότερο από έναν τόνο υλικών

Σε μία συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς, μία «πράξη αγάπης» για το Ελληνικό Παιδικό Χωρίο (ΕΠΧ) στο Φίλυρο προέβησαν τα μέλη και οι φίλοι του HOG Thessaloniki Chapter (Harley Owners Group), το επίσημο γκρουπ ιδιοκτητών μοτοσικλετών Harley-Davidson της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, τα μέλη του συλλόγου συγκέντρωσαν, έπειτα από πρωτοβουλία των Ladies of Harley του HOG Thessaliniki Chapter και της αντιπροσωπείας Harley Davidson Θεσσαλονίκης τον τελευταίο μήνα, περισσότερο από έναν τόνο υλικών τα οποία διατέθηκαν την περασμένη Κυριακή στο ΕΠΧ Φιλύρου για την ενίσχυση των παιδιών που στεγάζονται στις εγκαταστάσεις του.

«Νιώσαμε υπερήφανοι που βοηθήσαμε τόσο κατά την παράδοση όσο και από την ενημέρωση που μας έγινε από την Κ. Ζωή Δανιηλίδου για το έργο του οργανισμού. Με την κίνηση αυτή θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τις οικογένειές μας, τους φίλους μας αλλά και όλη την κοινωνία της Θεσσαλονίκης να συμβάλλει στην ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων», αναφέρει η σχετική ενημέρωση από το HOG Thessaloniki Chapter.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όλα τα μέλη και τους φίλους του HOG Thessaloniki Chapter (Harley Owners Group) το οποίο είναι το επίσημο γκρουπ παγκοσμίως ιδιοκτητών μοτοσικλετών Harley-Davidson, και απαριθμεί πάνω από ένα εκατομμύριο μέλη, εκ των οποίων το παράρτημα της Θεσσαλονίκη να απαρτίζεται από ογδόντα μέλη και υπό την αιγίδα της Harley-Davidson Thessalonikis και προσδοκώντας ότι αυτό το γεγονός ήταν μόνο η αρχή!», καταλήγει η ανακοίνωση.