Skip to main content

«Πράσινο» από Βασιλειάδη για τον τελικό, ξεπεράστηκαν τα προβλήματα

Η Αστυνομία ανέλαβε την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και εισηγήθηκε θετικά προς τον υφυπουργό, ο οποίος άναψε το «πράσινο» φως

Το δικό του «ΟΚ», έστω και μετά από... σαράντα κύματα, έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, για τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αύριο Σάββατο, στις 20:30.

Η ευρεία σύσκεψη που έλαβε χώρα στον Βόλο μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων (ΕΠΟ, τοπικοί φορείς, Αστυνομία, ομάδες), ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15:00, σε κλίμα πλήρους σύμπνοιας και με τη συμφωνία να μην υπάρξει αναβολή του τελικού.

Η Αστυνομία ανέλαβε την ευθύνη για την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης και εισηγήθηκε θετικά προς τον υφυπουργό, ο οποίος, με τη σειρά του, άναψε το «πράσινο» φως.

Το πρόβλημα νομιμότητας που δημιουργήθηκε με τη μη αρίθμηση εισιτηρίων και καθισμάτων θα λυθεί με την… πατέντα που επινοήθηκε: Ένα πρώτο αυτοκόλλητο αρίθμησης θα κολληθεί σε κάθε κάθισμα, ένα δεύτερο αυτοκόλλητο που θα αντιστοιχηθεί με το bar code του εισιτηρίου και ένα τρίτο που θα παίρνει ο κάθε φίλαθλος με την είσοδό του για να γνωρίζει που θα καθίσει.

Εξαιτίας της έλλειψης τουρνικέ, τα εισιτήρια θα «χτυπηθούν» σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου. Τα συγκεκριμένα «μηχανάκια» έχουν παραχωρηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Έτσι, τα περισσότερα -και μεγαλύτερα- προβλήματα δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί και όλα αναμένεται να είναι έτοιμα αύριο το βράδυ για τον σπουδαίο τελικό.