Skip to main content

Πρ. εργαζομένων ΕΥΑΘ: Η μεγαλύτερη ζημιά που προκλήθηκε από το 2004

Ο Γιώργος Αρχοντόπουλος υπογράμμισε σε δηλώσεις του πως ακόμα και διαμαντένιοι να είναι οι αγωγοί κάποια στιγμή θα χαλάσουν.

Τη μεγαλύτερη ζημιά που έχει προκληθεί από το 2004 χαρακτήρισε τη βλάβη στον αγωγό της Αραβησσού, ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΕΥΑΘ, Γιώργος Αρχοντόπουλος.

Σε δηλώσεις του στο Θέμα 104,6, σημείωσε ότι «η βλάβη αποκαταστάθηκε Παρασκευή μεσημέρι και μετά υπήρξε μια διαδικασία καθαρισμού από τις λάσπες που κράτησε 16-18 ώρες».

Αναφερόμενος στη διαφορά ανάμεσα στην αποκατάσταση της βλάβης και στην αποκατάσταση της παροχής νερού διευκρίνισε ότι «έπρεπε να γεμίσει όλο το δίκτυο που έχει έκταση 2.200 χλμ. αλλά και οι δεξαμανές».

Όπως ανέφερε ο ίδιος μιλώντας για τη βλάβη, «και διαμαντένιοι να είναι οι αγωγοί κάποια στιγμή θα χαλάσουν. Δυστυχώς όλα τα μηχανήματα κάποια στιγμή χαλάνε».

Όπως είπε ο κ. Αρχοντόπουλος, «στην τεχνική υπηρεσία εργάζονται 360 άτομα καθώς από τον Ιούλιο του 2017 και μετά ήρθαν 150 μόνιμοι υπάλληλοι μέσω ΑΣΕΠ» ενώ πρόσθεσε ότι «ο αγωγός ελέγχεται καθημερινά με μπαρόμετρα και έτσι βρήκαμε τη διαρροή».