Skip to main content

Πουρλιοτόπουλος: «Σημείο αναφοράς οι ακαδημίες μας»

Σύντομα οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ θα γίνουν σημείο αναφοράς σύμφωνα με τον υπεύθυνο αυτών, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο.

 

Στην εφημερίδα «Εξέδρα των Σπορ» έδωσε συνέντευξη ο υπεύθυνος των ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, για την εξέλιξη αυτών. 
 
Αναλυτικά όσα είπε:
 
Για τις δυσκολίες του πόστου του τη συγκεκριμένη εποχή: "Είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί εκτός από το να μειώσεις τα χρήματα που χρειάζονται γι' αυτές, είσαι υποχρεωμένος να διατηρήσεις την ποιότητα της δουλειάς αλλά και των παιδιών και να γίνεις καλύτερος. Η αλήθεια όμως είναι πως βρήκαμε ένα εξαιρετικό οργανόγραμμα από τον κ. Ελευθεριάδη, τα χρήματα που είχαν δαπανηθεί στα προηγούμενα χρόνια μας είχαν δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες. Επίσης, βοήθησαν πολύ οι προπονητές που υπήρχαν από τα χρόνια του Θόδωρου Ελευθεριάδη."
 
Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: "Πέρασε η τριετία της οργάνωσης και φτάσαμε στην τριετία της υλοποίησης. Πλέον θα εντάξουμε στο πρόγραμμα και προπονητές πάνω στην ατομική βελτίωση των παικτών και θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Φροντίζουμε οι προπονητές μας να επιμορφώνονται συνεχώς, κάτι που και από μόνοι τους κάνουν όποτε μπορούν και πιστεύω πως σύντομα ο ΠΑΟΚ θα είναι η ομάδα που η ακαδημία του θα γίνει σημείο αναφοράς στη χώρα."
 
Για το αν ήρθε ο καιρός οι ομάδες να στραφούν στις ακαδημίες τους: "Όλες οι ομάδες του κόσμου θέλουν να πετύχουν έστω ώς ένα ποσοστό αυτό που κάνει η Μπαρτσελόνα. Για εμένα, πρώτα απ' όλα πρέπει η στρατηγική του συλλόγου να δείχνει πίστη σε αυτό το πλάνο και όλα τα άλλα θα έρθουν. Εμείς που έχουμε τις ακαδημίες υπό τον έλεγχό μας πρέπει να προετοιμάσουμε ποδοσφαιρικά και εγκεφαλικά όλα αυτά τα παιδιά."