Skip to main content

Πούρα, τσιγάρα και αλκοόλ μετέφεραν παράνομα τρία άτομα

Συνελήφθησαν τρία χθες σε Προμαχώνα και Κιλκίς για παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων από αστυνομικούς.

Στη φάκα πιάστηκαν χθες δύο άτομα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, στο Κιλκίς, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη μια 47χρονη, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει σε όχημα, 130 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έναν 58χρονο, ο οποίος μετέφερε σε όχημα, 100 πακέτα τσιγάρων και 50 πούρα, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν όπως και τα παραπάνω οχήματα.

Συλλήψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα πραγματοποιήθηκε και στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης - Δίωξης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Οι αστυομικοί έβαλαν χειροπέδες σε μια 40χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 11 φιάλες με συνολικά 34 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.