Skip to main content

Πού βρίσκεται ένα... πρώην υπουργικό ζευγάρι σήμερα

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα κατείχαν υπουργικές θέσεις. Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται και οι δύο στο εξωτερικό.

Η αποχώρησή του από την κυβέρνηση είχε προκαλέσει πολύ μεγάλο θόρυβο. Ήταν, άλλωστε, ο υπουργός Οικονομίας, δηλαδή ένας από τους βασικούς βραχίονες άσκησης πολιτικής, που μάλιστα είχε έρθει στη χώρα μας με μεγάλες περγαμηνές από τη Νέα Υόρκη. Ο λόγος αφορά στον κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, πρώην υπουργό Οικονομίας, που σχεδόν ένα χρόνο μετά έφυγε με όχι τον καλύτερο τρόπο. Εκτοτε, τα ίχνη του αγνοούνταν, αν και σύμφωνα με την επικρατέστερη εκδοχή επέστρεψε στο ινστιτούτο Levy, όπου ήταν και παλιότερα επικεφαλής (πριν δηλαδή έρθει στην Ελλάδα, για να αναλάβει υπουργικά καθήκοντα).

Ωστόσο, προχθές, η Voria.gr πληροφορήθηκε, από συνήθως έγκυρες πηγές, ότι ο κ. Παπαδημητρίου βρήκε και νέα απασχόληση. Συγκεκριμένα, προσελήφθη ως ειδικός σύμβουλος της κυβέρνησης του Μεξικό για τη σύσταση και λειτουργία της εκεί κρατικής επενδυτικής τράπεζας.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι η σύζυγος του κ. Παπαδημητρίου και συγκεκριμένα η πρώην αναπλ. υπουργός Εργασίας, κ. Ράνια Αντωνοπούλου φέρεται επίσης να έχει βρει απασχόληση σε διεθνή οργανισμό.