Skip to main content

Πού θα είναι κλειστά τα σχολεία σε Θεσσαλονίκη και Μακεδονία

Όλα τα σχολεία στους δήμους Βόλβης και Ωραιόκαστρου θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα και με ανακοινώσεις των δημοτικών αρχών.

Κλειστά, με αποφάσεις των δημάρχων, θα παραμείνουν σήμερα αρκετά σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που πλήττει την περιοχή.

Όλα τα σχολεία στους δήμους Βόλβης και Ωραιόκαστρου θα παραμείνουν κλειστά, σύμφωνα και με σχετικές ανακοινώσεις.

Στον δήμο Λαγκαδά, όλα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά, εκτός των σχολείων σε Βερτίσκο και Σοχό, του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Σοχού και του ΚΔΑΠ Πέντε Βρυσών.

Οι δήμοι Πυλαία Χορτιάτη και Δέλτα με ανακοίνωσεις τους ανέφεραν οτι τα σχολεία στις περιοχές τους θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στη Μακεδονία

Στις Περιφερειακές Ενότητες Φλώρινας, Γρεβενών, και Καστοριάς, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας θα παραμείνουν κλειστά.

Στον νομό Κοζάνης, κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Βοϊου, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη τι θα συμβεί με τα σχολεία στον δήμο Σερβίων Βελβεντού.

Οι παιδικοί σταθμοί σε όλους τους δήμους της δυτικής Μακεδονίας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Επίσης, κλειστά θα παραμένουν στα σχολεία στον δήμο Πύδνας-Κολινδρού, στον νομό  Πιερίας.

Στον Δήμο Δίου - Ολύμπου λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στον Παντελεήμονα το Δημοτικό Σχολείο και στο Λιτόχωρο τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά έως τις 10 π.μ. Στις υπόλοιπες Κοινότητες τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σε πολλούς δήμους, οι υπεύθυνοι θα αποφασίσουν για τη λειτουργία των σχολείων αργότερα, ή αύριο το πρωί.