Skip to main content

Πού και να γνώριζαν...

Η αγάπη των φιλάθλων για τον Ηρακλή τελειωμό δεν έχει και αυτό φάνηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Η αγάπη τους για τον Ηρακλή τελειωμό δεν έχει και αυτό φάνηκε στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. Περίπου 3.500 φίλαθλοι έδωσαν το «παρών» στο Καυτανζόγλειο, βλέποντας μόνο τρεις παίκτες από την ανδρική ομάδα και χωρίς να ξέρουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα την νέα σεζόν. Τι κι αν ήταν απέναντι τους η ομάδα Νέων και οι Κατσικάς, Μέλκας και Ψυχογιός. Τι κι αν ήταν μπροστά τους ο άγνωστος Χρήστος Φράγκος ως προπονητής. Τι κι αν δεν είναι τίποτα ακόμα σίγουρο, τι κι αν η υπομονή τους έχει εξαντληθεί, τι κι αν έχουν βαρεθεί να ακούνε τα ίδια και τα ίδια. Τι κι αν έχουν αηδιάσει με τις αποφάσεις της ΕΠΟ. Αυτοί ήταν εκεί, με μία φωνή, για τον αγαπημένο τους Ηρακλή.

Με τα συνθήματα τους και την «δίψα» τους να δουν Ηρακλή. Έστω αυτό τον Ηρακλή, της αβεβαιότητας. Όπως ανέφερε και ένα πανό, «ο Ηρακλής είναι, δεν πεθαίνει». Αυτά τα νεαρά παιδιά, οι αυριανοί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, πώς ένιωσαν άραγε όταν αντίκρισαν τον κόσμο μπροστά τους; Δηλαδή αν όλα ήταν φυσιολογικά και στο Καυτανζόγλειο έδιναν το «παρών» μεταγραφές και όχι πιτσιρικάδες, τι θα γινόταν;

Αυτοί οι φίλαθλοι που πήγαν στην πρώτη προπόνηση, ήταν και στις πορείες, θα είναι και παντού. Αυτοί οι φίλαθλοι αξίζουν πολλά περισσότερα και όχι τέτοια μεγάλη ταλαιπωρία..

Όλα αυτά κι ενώ οι ιθύνοντες του ποδοσφαίρου αποφασίζουν πως τα Τρίκαλα δεν θα υποβιβαστούν βάση του άρθρου 26 για πλαστογραφία. Δηλαδή για να καταλάβω, ο Ηρακλής υποβιβάζεται για πλαστό έγγραφο με το άρθρο 26 περί δυσφήμησης ενώ τα Τρίκαλα τα τιμωρούν για τον ίδιο λόγο με το άρθρο 20; Πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η κοροϊδία. Αλλά ξέχασα, στη Β΄ Εθνική δεν υπάρχει Αστέρας Τρίπολης.

Πάμε τώρα και στα διοικητικά. Από την μία ο Ανδρέα Παντελή που επιστρέφει στο προσκήνιο γιατί του… τηλεφώνησαν από τον Ηρακλή και έρχεται εκ νέου στην Θεσσαλονίκη. Από την άλλη ο Αντώνης Ρέμος που συναντιέται σε γνωστή καφετέρια της Γλυφάδας με ομάδα επιχειρηματιών από την Θεσσαλονίκης. Θέλει, λέει, να πουλήσει. Εδώ και χρόνια το ακούμε αυτό, για να δούμε μήπως κάτι γίνει τώρα…