Skip to main content

Ποτίστρες για τα αδέσποτα στον δήμο ζητούν Καλαμαριώτες

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς κατηγορεί τον δήμο και τον Σύνδεσμο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Αν. Θεσσαλονίκης για αδιαφορία.

Σε συγκέντρωση υπογραφών με αίτημα να τοποθετήσει ο δήμος Καλαμαριάς ποτίστρες και ταϊστρες για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα της περιοχής, προσκαλεί τους κατοίκους του δήμου η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Καλαμαριάς.

«O υδράργυρος σκαρφάλωσε ψηλά, ωστόσο ο δήμος Καλαμαριάς και ο Σύνδεσμος Προστασίας & Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων Ανατολικής Θεσσαλονίκης (ΣΥΠΠΑΖΑΘ) δείχνουν να αδιαφορούν για τα τετράποδα της περιοχής», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Τονίζεται, μάλιστα, ότι τις μέρες με υψηλές θερμοκρασίες, διάφοροι ιδιώτες, επιχειρώντας να καλύψουν το κενό που αφήνει ο δήμος και ο ΣΥΠΠΑΖΑΘ για τα ζώα, τοποθετούν αυτοσχέδιες ποτίστρες και ταίστρες στα πεζοδρόμια και στα στενά της Καλαμαριάς.

«Καλούμε τους αρμόδιους να ανταποκριθούν στο αίτημα των κατοίκων που είναι στους σκοπούς του ΣΥΠΠΑΖΑΘ και μπορεί να το εκπληρώσει άμεσα λόγω της οικονομικής δυνατότητας», καταλήγει η ανακοίνωση.