Skip to main content

Πότε επιστρέφει και ποια ματς χάνει ο εγχειρησμένος Πρίγιοβιτς

Ο Ελβετός επιθετικός του Δικεφάλου θα χάσει οκτώ αναμετρήσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο) καθώς η αποκατάστασή του υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες

Στα τέλη Απριλίου πριν από την έναρξη των πλέι οφ της Super League αναμένεται η επιστροφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση κατά τη διάρκεια της οποίας του έγινε οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες.

Υπενθυμίζεται ότι η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ελβετού επιθετικού καθώς τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου χτυπώντας στην κλείδα και οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη έδειξαν πως υπέστη κάταγμα στο σημείο αυτό και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο χρόνος αποκατάστασης του παίκτη υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες και συνεπώς αναμένεται να χάσεις όλα τα εναπομήναντα παιχνίδια μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου (Πανιώνιος, Λάρισα, Ατρόμητος, Παναθηναϊκός, Πλατανιάς και Κέρκυρα).

Παράλληλα ο άσος των ασπρόμαυρων δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί και στους ημιτελικούς αγώνες του κυπέλλου Ελλάδος με την επιστροφή του να αναμένεται στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της εγχείρησης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση στην αριστερή κλείδα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Στον ποδοσφαιριστή έγινε οστεοσύνθεση με πλάκα και βίδες και ο χρόνος αποθεραπείας του αναμένεται να είναι έξι εβδομάδες.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται περαστικά και την καλύτερη δυνατή ανάρρωση στον Πρίγιοβιτς».