Skip to main content

Ποτάμι: Πολιτική μικροψυχία η προσπάθεια οικειοποίησης της Ιόνιας Οδού

Έφθασε στο σημείο να κάνει εγκαίνια στο ίδιο έργο δύο φορές, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, αναφερόμενο στον πρωθυπουργό.

«Πόσα εγκαίνια χωράει ένας δρόμος;», διερωτάται σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, με αφορμή την τελετή εγκαινίων της Ιόνιας Οδού από τον Αλέξη Τσίπρα σήμερα το πρωί.

Το Ποτάμι επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ότι η Ιόνια Οδός είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ σημαντικό έργο για τη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.

«Η ολοκλήρωσή του θα αλλάξει τη ζωή των κατοίκων και θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στην ανάπτυξη της περιοχής. Έργα τέτοιας εμβέλειας είναι υπόθεση πολλών κυβερνήσεων και πολλών υπουργών», προσθέτει η Σεβαστουπόλεως και καταλήγει:

«Είναι πολιτική μικροψυχία η προσπάθεια απόλυτης οικειοποίησής τους και η πρόσκληση στα εγκαίνια μόνο κυβερνητικών στελεχών, λες και το έργο είναι αποκλειστική υπόθεση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αλλά για τον κ. Τσίπρα αυτά είναι ψιλά γράμματα. Έφθασε στο σημείο να κάνει εγκαίνια στο ίδιο έργο δύο φορές. Μια λίγες μέρες πριν από το Πάσχα και μια τώρα. Κορδέλες δώστου να κόβει. Με τη φόρα που έχει πάρει είναι ικανός να κάνει εγκαίνια με το χιλιόμετρο».