Skip to main content

Ποτάμι: O Τσίπρας καλεί επενδυτές και μια ιστορική επιχείρηση κλείνει

«Το εργοστάσιο της Πίτσος, ένα από τα παλαιότερα της χώρας βάζει λουκέτο», αναφέρει και προσθέτει ότι «άλλοι 250 εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία».

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το Ποτάμι, σχολιάζοντας την απόφαση της γερμανικής εταιρείας BHS να αποχωρήσει από την παραγωγική της δραστηριότητα στην Ελλάδα, βάζοντας λουκέτο στο εργοστάσιο της Πίτσος στο Ρέντη.

«O κ. Τσίπρας καλεί επενδυτές όταν κι άλλη μια ιστορική επιχείρηση κλείνει», τονίζει το Ποτάμι στην ανακοίνωσή του και προσθέτει.

«Το εργοστάσιο της Πίτσος, ένα από τα παλαιότερα της χώρας, βάζει λουκέτο. Άλλοι 250 εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία. Η αλυσίδα του κλεισίματος μεγάλων επιχειρήσεων συνεχίζεται. Άλλες αναγκάζονται να μετακομίσουν σε διπλανές χώρες με ευνοϊκότερο περιβάλλον. Όσοι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται ή αποφασίζουν να έρθουν στην Ελλάδα έχουν να διηγηθούν ιστορίες καθημερινής τρέλας».

Και καταλήγει: «Η σκληρή πραγματικότητα είναι αυτή που καθορίζει τις επιλογές των υποψήφιων επενδυτών και όχι οι προσκλήσεις του κ.Τσίπρα και τα παχιά κυβερνητικά λόγια. Η χώρα μας έχει κάθε δυνατότητα να προσελκύσει επενδύσεις και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να έρθει ανάπτυξη και να δημιουργηθούν δουλειές. Αυτό δεν μπορούν να το κάνουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».