Skip to main content

Ποτάμι: Η κυρία Γεννηματά δεν ανέχεται την κριτική

Προσπαθεί να φιμώσει αυτούς που δυσανασχετούν με παζάρια, υποσχέσεις και εξαγορές, αναφέρεται στην ανακοίνωση για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Η κυρία Γεννηματά δεν ανέχεται την κριτική και προσπαθεί να φιμώσει αυτούς που δυσανασχετούν με παζάρια, υποσχέσεις και εξαγορές, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το Ποτάμι, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (δείτε εδώ), η οποία χαρακτήρισε «χυδαιότητες» τα όσα της καταλογίζει ο Σταύρος Θεοδωράκης περί υποκίνησης αποστασιών στο κόμμα του.

«Επίθεση σε όσους ενίστανται στις αποστασίες βουλευτών έκανε η κυρία Γεννηματά. Χαρακτήρισε μάλιστα “χυδαιότητα” την κριτική που της ασκείται από προοδευτικούς πολίτες όλου του δημοκρατικού χώρου. Προφανώς ο χαρακτηρισμός της απευθύνεται πρωτίστως στα στελέχη της παράταξής της που συνεχίζουν να λένε ότι οι μεταγραφές βουλευτών δεν συμβαδίζουν με τα προοδευτικά ήθη. Το επεσήμαναν δημοσίως και -παρά τις αυστηρές υποδείξεις της αυλής της- το επανέλαβαν και μπροστά της στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ και στα όργανα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Η κυρία Γεννηματά όμως δεν ανέχεται την κριτική και προσπαθεί να φιμώσει αυτούς που δυσανασχετούν με παζάρια, υποσχέσεις και εξαγορές», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ποταμιού.