Skip to main content

Ποτάμι για Μπαργιώτα: Κάποιοι κάνανε την πολιτική επάγγελμα

Στο άγχος τους, μην κλείσουν οι θέσεις στα ψηφοδέλτια στα καινούργια τους κόμματα, ανεξαρτητοποιούνται βιαστικά και δηλώνουν πρόθυμοι, τονίζει.

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση απαντά το Ποτάμι στη σημερινή ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Λάρισας, Κώστα Μπαργιώτα.  

«Κάποιοι πρόλαβαν σε λίγο χρόνο να κάνουν την πολιτική επάγγελμα αντιγράφοντας όλα τα κόλπα του παλιού συστήματος. Και στο άγχος τους, μην κλείσουν οι θέσεις στα ψηφοδέλτια στα καινούργια τους κόμματα, ανεξαρτητοποιούνται βιαστικά και δηλώνουν πρόθυμοι. Δίχως ποτέ να έχουν εκφράσει οποιαδήποτε διαφωνία, εγκαταλείπουν το Ποτάμι με την πρωτοφανή στα χρονικά δικαιολογία ότι δεν μπορούν να μετέχουν σε κάτι μικρό!», σημειώνει το Ποτάμι και προσθέτει:

«Οσο για το «μεγάλο» που τους καλεί και τους περιμένει, μια μονάδα παραπάνω στις δημοσκοπήσεις ήταν αρκετή για να δείξει τον γνωστό, παλιό αλαζονικό του εαυτό. Ο παλαιοκομματισμός δεύτερη φύση τους και ο προοδευτισμός σημαία ευκαιρίας».

Να σημειωθεί ότι το πρωί ο κ. Μπαργιώτας είχε ανακοινώσει την παραίτησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τη λειτουργία του κόμματος, σε επιστολή του προς τον επικεφαλής, Σταύρο Θεοδωράκη (δείτε αναλυτικότερα εδώ).