Skip to main content

Ποτάμι: Άλλο ένα θλιβερό περιστατικό στη μεγάλη αλυσίδα βίας

Την επίθεση στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ καταδικάζει με ανακοίνωσή του το Ποτάμι, κάνοντας λόγο για γενίκευση της ανομίας στην πρωτεύουσα.

Να σταματήσει την ανοχή και να λάβει μέτρα κατά της βίας, της ανομίας, και των ρατσιστικών επιθέσεων καλεί την κυβέρνηση με ανακοίνωσή του το Ποτάμι, σχολιάζοντας την επίθεση στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ.

«Kάποιοι θρασύδειλοι επιτέθηκαν με πέτρες στο σπίτι του 11χρονου Αμίρ στη Δάφνη, του νεαρού Αφγανού που κράτησε την πινακίδα του σχολείου του στην παρέλαση - αντί για τη σημαία, όπως είχε κληρωθεί», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, κάνοντας λόγο για άλλο ένα θλιβερό περιστατικό στη μεγάλη αλυσίδα βίας.

Σύμφωνα με το κόμμα, η ανομία στην πρωτεύουσα γενικεύεται: «Τη μία έχουμε επιθέσεις μέσα σε χώρους του πανεπιστημίου, την άλλη βασανισμούς ηλικιωμένων από διαρρήκτες, ενώ οι αποφυλακισθέντες με τον νόμο Παρασκευόπουλου κυριολεκτικά αλωνίζουν».

Όπως σημειώνει, το Ποτάμι έχει κάνει από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στη Βουλή συγκεκριμένες προτάσεις για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Καταλήγοντας καλεί την κυβέρνηση να σταματήσει την ανοχή και να λάβει μέτρα. «Το πρόβλημα επείγει, γιατί η βία, η ανομία, οι ρατσιστικές επιθέσεις την ώρα που ο κ. Τσίπρας αγορεύει για άλλα, έχουν γίνει καθημερινότητα», συμπληρώνει.