Skip to main content

Πώς το Saint George Beach Bar έκανε hot spot την παραλία της Νικήτης

Το Saint George Beach Bar ανοίγει τις... ξαπλώστρες του για τρίτη χρονιά εφέτος στην παραλία της Νικήτης το Σάββατο 29 Απριλίου.

Σε κορυφαίο προορισμό  για Έλληνες και ξένους τουρίστες στο δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής εξελίσσεται η περιοχή της Νικήτης. Φυσικές ομορφιές, μεγάλη ακτογραμμή, ένα εκτεταμένο δίκτυο πεζοδρόμων, που άλλαξε την εικόνα του παραλιακού μετώπου, το πανέμορφο παλιό χωριό της Νικήτης και πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες αποτελούν πόλο έλξης για τους επισκέπτες.

Τα τελευταία χρόνια η παραλία της Νικήτης απέκτησε πιστούς και συνεχώς αυξανόμενους θαυμαστές. Ο λόγος; Η άφιξη του Saint George Beach Bar, που μετέτρεψε τη Νικήτη σε hot spot για όσους αναζητούν μία διαφορετική εμπειρία χαλάρωσης και διασκέδασης στη θάλασσα και την παραλία. Πολύ κοντά στο χωριό της Νικήτης και μέσα στο πράσινο, σε ένα χώρο όμορφα σχεδιασμένο το Saint George Beach Bar ανοίγει τις... ξαπλώστρες του για τρίτη χρονιά εφέτος το Σάββατο 29 Απριλίου στοχεύοντας να μας βάλει σε καλοκαιρινό mood, ήδη, από το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

 

Και έχει όλα το πακέτο για να το πετύχει: Από τη χρυσαφένια παραλία με τις άνετες ξαπλώστρες και τη θέα που σε γαληνεύει, πίνοντας καφέ ή ψαγμένα κοκτέιλ, τον επάνω χώρο, όπου μπορείς να ξαπλώσεις, να απολαύσεις all day breakfast, διάφορες σαλάτες, κυρίως πιάτα και παγωτά, τα δύο εμπορικά καταστήματα, που βρίσκεις μοναδικά αξεσουάρ θαλάσσης μέχρι το γήπεδο του beach volley και την απόλυτη χαλάρωση με υπηρεσίες μασάζ και yoga. Περνάς μία ολόκληρη ημέρα στο Saint George Beach Bar και πάλι δεν έχεις τελειώσει τις επιλογές που σου προσφέρει.

Στα παραπάνω προσθέστε:

Α. τον μεγάλο χώρο πάρκινγκ γιατί είναι σημαντικό να ξεκινάς να χαλαρώνεις πριν ακόμη βγεις από το αυτοκίνητο,
Β. το άψογο σέρβις, γιατί κανείς δεν πρέπει να σας χαλάσει τη χαλάρωση και
Γ. τις καλές μουσικές. Ναι, αυτές που σας έρχονται στο μυαλό όλο το χειμώνα όταν φαντάζεστε ότι είστε σε ένα beach bar πίνοντας το αγαπημένο σας κοκτέιλ.

Και επειδή η καλή μουσική μέρα από την αρχή φαίνεται το Saint George Beach Bar γιορτάζει την έναρξη της νέας σεζόν την Κυριακή 30 Απριλίου με ένα πάρτι με τον αγαπημένο dj Γιάννη Μητσοκάπα και την Ευρυδίκη Μητσοκάπα  στα decks και την Αναστασία Δοβλέτογλου στο μικρόφωνο να ξεσηκώνουν τα πλήθη.