Skip to main content

Πώς σώθηκε η αρχιλοχίας Βασιλική Πλεξίδα από τη μοιραία πτώση

Η γυναίκα είχε την τύχη με το μέρος της στην τραγωδία που συνέβη σήμερα το πρωί στην περιοχή του Σαραντάπορου στην Ελασσόνα.

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως για το τραγικό δυστύχημα της πτώσης του ελικοπτέρου τύπου UH-1H, σήμερα το πρωί στην περιοχή του Σαραντάπορου στην Ελασσόνα (δείτε εδώ) που κόστισε τη ζωή των τεσσάρων αξιωματικών, ενώ προκάλεσε τον τραυματισμό της αρχιλοχία, Βασιλικής Πλεξίδα.

Πιο συγκεκριμένα, η αρχιλοχίας είχε την τύχη με το μέρος της, καθώς κάθονταν δίπλα στην πόρτα του ελικοπτέρου. Με την πρόσκρουση στο έδαφος η πόρτα έσπασε, η θέση της αποκολλήθηκε για άγνωστο λόγο και η κοπέλα εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά από το ελικόπτερο. Η εκτίναξή της είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα στη λεκάνη και εκδορές. Οι υπόλοιποι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στην άτρακτο του ελικοπτέρου που πήρε φωτιά και απανθρακώθηκαν.

Μέχρι στιγμής τα αίτια της τραγωδίας παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, κάποιες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι είναι πιθανόν το ελικόπτερο να έπεσε σε καλώδια κολώνας της ΔΕΗ.