Skip to main content

Πώς περνούν την ώρα τους οι... μαντρωμένοι παίκτες του ΠΑΟΚ

Το «δέσιμο» της ομάδας είναι ο σκοπός της συγκέντρωσης όλων των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία Παλλάς» - Η στάση Σαββίδη

Από την Κυριακή το βράδυ είναι κλεισμένοι στο «Μακεδονία Παλλάς» οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αν και η επίσημη ενημέρωση έγινε τη Δευτέρα το πρωί.

Όπως γνωστοποιήθηκε, οι παίκτες θα παραμείνουν… έγκλειστοι μέχρι και το αυριανό παιγνίδι με τη Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα. Σκοπός αυτού του «μαντρώματος» δεν είναι άλλος από το μεγαλύτερο δέσιμο των παικτών μεταξύ τους και να γίνουν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης.

Εκείνο που προκάλεσε εντύπωση ήταν το γεγονός πως δεν μπορεί να δει κανείς τηλεόραση, αλλά μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να παίξει ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Live Sport», οι ποδοσφαιριστές μένουν στα δωμάτιά τους, για τα γεύματά τους χρησιμοποιούν το εστιατόριο του 9ου ορόφου, ενώ κινούνται με τις φόρμες της αποστολής.

Από το ξενοδοχείο φεύγουν μόνο για την προπόνηση, χθες πήγαν για λίγη ώρα στα σπίτια τους, ενώ έχουν δύο ώρες τη μέρα στον ελεύθερο χρόνο τους για να τους επισκεφθούν οι δικοί τους άνθρωποι.

Παρά τον… εγκλεισμό, το κλίμα δεν είναι βαρύ και, μάλιστα, οι ποδοσφαιριστές κάνουν μεταξύ τους πλάκες και χαμογελούν, χωρίς να είναι κανείς σε πανηγυρική διάθεση.

Η στάση Σαββίδη

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί να αξιολογήσει την κατάσταση πιο ψύχραιμα, προτού λάβει τις τελικές του αποφάσεις όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα και παραμένει άγνωστο αν τελικά σπάσει την υπόσχεσή του και βρεθεί αύριο το βράδυ κοντά στην ομάδα για το κρίσιμο παιχνίδι του Europa League.