Skip to main content

Μαξίμου: Να επανέλθει η ΝΔ από το πολιτικό περιθώριο

Κύκλοι του Μαξίμου χαρακτηρίζουν την ανακοίνωση της ΝΔ αναμενόμενη και «γραμμένη με κάποιον αυτόματο αντιπολιτευόμενο πιλότο»

Άκρως σκωπτική είναι η απάντηση κυβερνητικών παραγόντων του Μεγάρου Μαξίμου στο σχόλιο της Νέας Δημοκρατίας περί φλυαρίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου της νέας κυβέρνησης.

Σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «εγκλωβισμένο στις εσωτερικές διαμάχες, ως αποτέλεσμα της εκλογικής ήττας, ήταν φυσικό να μην παρακολουθήσει προσεκτικά την ομιλία».

Οι ίδιοι κύκλοι χαρακτηρίζουν την ανακοίνωση της ΝΔ αναμενόμενη και «γραμμένη με κάποιον αυτόματο αντιπολιτευόμενο πιλότο».

Καλούν, μάλιστα, τη Συγγρού «να επανέλθει από το περιθώριο στην πολιτική ζωή του τόπου, και να συμβάλλει στους αγώνες που δίνει η σημερινή κυβέρνηση για ζωτικά ζητήματα, όπως η διαχείριση των προσφυγικών ροών, η εμπλοκή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και τα ανοιχτά θέματα της διαπραγμάτευσης».

Καταλήγουν, δε, υποστηρίζοντας πως «η εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού κερδίζεται με έργο και όχι με επικοινωνιακά τεχνάσματα».