Skip to main content

Ποντίκης (Ηρακλής): Ξέρουμε την ΕΠΟ, δεν μας ρώτησαν καν

«Η εμπειρία έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να κάνει αυτό τον μεγάλο άθλο η διοίκηση, μαζί με κόσμο παίκτες και προπονητή», είπε το στέλεχος του «Γηραιού»

Ιδιαίτερα ενοχλημένος για την απόφαση της ΕΠΟ ώστε να ορίσει Σάββατο αντί Κυριακής την αναμέτρηση του Ηρακλή κόντρα στον ΝΠΣ Βόλο εμφανίστηκε μιλώντας στον ρ/σ «Metrosport», ο Νίκος Ποντίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο διοικητικός σύμβουλος του «Γηραιού»:

«Η αλήθεια είναι ότι μας ενόχλησε ο τρόπος που το χειρίστηκε η ΕΠΟ, δεν ρώτησε καν την γνώμη μας. Η ομάδα θα είχε προετοιμαστεί καλύτερα. Ωστόσο δεν μας εκπλήσσει ξέρουμε την συμπεριφορά της ΕΠΟ. Ακόμα και τώρα που έχουμε ανεβεί δεν μας συμπεριφέρονται σωστά. Δεν μας ρωτήσαν καν. Κάποια θέματα άπτονται της ηθικής. Αυτό έγινε για να δοθεί ο τίτλος του προπονητή στον Βόλο».

Για το ποιο ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο φέτος: «Μεγάλο μυστικό ήταν η διοίκηση και ο τρόπος που χειρίστηκε πολλά θέματα. Η εμπειρία έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να κάνει αυτό τον μεγάλο άθλο η διοίκηση, μαζί με κόσμο παίκτες και προπονητή. Προσωπικά θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά της διοίκησης που υπερβήκανε εαυτό».

Για τη λύση συνεργασίας με Αναστασιάδη: «Ήταν δύσκολη η θέση μας γιατί είναι δικό μας παιδί, μέρος της επιτυχίας ανήκει και στον Σάκη Αναστασιάδη. Εμείς τιμούμε την προσφορά του απλά έπρεπε όλοι να έχουμε ποιους χαμηλούς τόνους επειδή μας δίχασε λίγο αλλά από την άλλη εμείς δεν μένουμε σε πρόσωπα».

Για παρουσία χρηματοδότη: «Η παρουσία χρηματοδότη θα βοηθήσει, αρκεί να μπορούν να βοηθήσουν όχι μόνο στο οικονομικό. Ευελπιστούμε πως θα επιστρέψει η μεγάλη μάζα του κόσμου του Ηρακλή, αν γίνει αυτό τότε δεν θα έχουμε πρόβλημα».