Skip to main content

Πονάει ο Σηφάκης, «πονάει» ο Άρης

Ενοχλήσεις αισθάνεται ο τερματοφύλακας του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης, μετά τον τραυματισμό που είχε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη και ίσως να προφυλαχθεί ενόψει Ρόζεν
Αμφίβολος για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής κόντρα στον Εργοτέλη είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, αφού ο 26χρονος τερματοφύλακας του Άρη αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις και θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων.
Την Παρασκευή θα δοκιμάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις, τότε θα είναι στην αποστολή. Διαφορετικά θα προφυλαχθεί εν όψει Ρόζενμποργκ. Μέσα στη μέρα, πάντως, αναμένεται να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα της τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής γκολκίπερ.

Θα πληρώσει ο Ναφτί

Σε απολογία αναμένεται να κληθεί ο Μεχντί Ναφτί από τους ιθύνοντες των «κίτρινων» για την αποβολή του απέναντι στον Πανιώνιο την προηγούμενη Κυριακή, όπου χτύπησε τον Γιάννη Μανιάτη, εκτός φάσης. Ο Τυνήσιος κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την πειθαρχική επιτροπή της Superleague για την αποβολή του στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αφού φορούσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ κινδυνεύει με τιμωρία και από την ίδια την ομάδα του και αναμένεται να κληθεί σε απολογία, προκειμένου να του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.

Αυθημερόν τσάρτερ για Νορβηγία

Ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί όλες τις λεπτομέρειες για την εκδρομή των οπαδών του Άρη στη Νορβηγία, εξέδωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει αυτή:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι διοργανώνεται αυθημερόν εκδρομή, σε αποκλειστική συνεργασία με τον τουριστικό οργανισμό ΖΟΡΠΙΔΗΣ και με απευθείας πτήση από τη Θεσσαλονίκη, για τον αγώνα της 30ής Σεπτεμβρίου με τη Ρόζενμποργκ στο Τροντχάιμ.

30/9 Πτήση για Τροντχάιμ – Ποδοσφαιρικός αγώνας - Επιστροφή

Συγκέντρωση το πρωί στο αεροδρόμιο, έλεγχος και απευθείας πτήση για Τροντχάιμ. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν, μετάβαση στην πόλη. Ελεύθεροι για περίπατο στα αξιοθέατα της πόλης. Παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε την αξιόλογη αγορά της πόλης. Το απόγευμα μετάβαση στο γήπεδο, όπου θα παρακολουθήσουμε τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Rosenborg και ΑΡΗ. Aμέσως μετά, μετάβαση στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.

Τιμή συμμετοχής: 520 ευρώ

Περιλαμβάνει:

• Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήση
• Φόρους αεροδρομίων
• Μετακινήσεις με πούλμαν (όπως αναφέρονται)
• Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας

Δεν περιλαμβάνει:
Επιπλέον γεύματα, ποτά, το εισιτήριο του ποδοσφαιρικού αγώνα και ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα».

Ποδαρικό στο Νέο Ρύσιο

Το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Superleague βρήκε τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ με τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του να κάνουνε ποδαρικό στο νέο Νέο Ρύσιο. Τα έργα που έλαβαν χώρα σε αυτό από τα μέσα του καλοκαιριού ολοκληρώθηκαν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αφήνει πίσω της το προπονητικό κέντρο στην Νέα Ραιδεστό όπου προπονούταν σχεδόν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της κατά την εν Ελλάδι παρουσία της και να επιστρέφει στο Νέο Ρύσιο.
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης, Αντώνης Ζαμπέτας αναφέρθηκε στην παράδοση των ανακατασκευασμένων αθλητικών εγκαταστάσεων του συλλόγου στο Νέο Ρύσιο.

Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε: "Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά για αυτό το έργο πνοής. Κάναμε υπέρβαση, καθώς ήταν μεγάλο έξοδο για τα δικά μας οικονομικά δεδομένα. Πιστεύουμε, όμως, στις υποδομές και τη σωστή οργάνωση. Μόνο έτσι μπορείς να προχωρήσεις. Είναι αδιανόητο να έχουμε αγωνιστικό μπάτζετ που κοστίζει εκατομμύρια ευρώ, αλλά να μην υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για προπόνηση".

Όσον αφορά στις αντιδράσεις παικτών και προπονητικού τιμ μετά από την πρώτη προπόνηση στο ανακαινισμένο Νέο Ρύσιο, ο ίδιος είχε να πει: "Δεν μπόρεσα να δω από κοντά τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών μας, αλλά πρόλαβα και είδα την ευχαρίστηση στο πρόσωπο του προπονητή μας. Ο κ. Κούπερ πρόσεξε την ποιότητα του γηπέδων. Έχουμε εγκαταστήσει δύο ειδών χλοοτάπητα. Το ένα γήπεδο διατίθεται για προπόνηση, ενώ το άλλο έχει την ποιότητα που υπάρχει και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ώστε να πραγματοποιούν εκεί οι παίκτες το οικογενειακό διπλό τους. Αυτό το έργο κρύβει άπειρες ώρες δουλειάς. Μιλάμε για 240 φορτηγά γεμάτα χώματα που έπρεπε να φύγουν, όπως και τέλειο αποστραγγιστικό σύστημα με τέσσερις εξόδους, που απομακρύνουν σε μισή ώρα το περισσευούμενο νερό. Η ομάδα μπορεί πια απρόσκοπτη και με τα εφόδια που της προσφέρουμε, να κάνει τη δουλειά της και να μας δώσει τις επιτυχίες που περιμένουμε".

Για ενδεχόμενες βελτιωτικές ενέργειες της διοίκησης και στο μέλλον, σχολίασε: "Στο Νέο Ρύσιο ήταν η πρώτη φάση του έργου. Ένα όνειρο πνοής. Ακόμη ένα πλάνο μας, είναι η δημιουργία του ξενοδοχείου, κάτι που επιθυμεί πολύ και ο πρόεδρος του Άρη, όμως τα οικονομικά μάς φρενάρουν. Στο μέλλον πιθανότατα θα υλοποιηθεί".

Σχετικά με τη νικηφόρα αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης την προηγούμενη εβδομάδα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ επεσήμανε: "Είναι γραμμένο στην ιστορία αυτό το ματς. Φουσκώσαμε από περηφάνια όλοι οι Αρειανοί. Σκοπός μας είναι να «διακτινίσουμε» τον Άρη σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Όλοι θέλουν να μάθουν για τον Άρη. Νιώθω τόσο ενθουσιασμένος, που για πρώτη φορά θα παρακολουθήσω την αναμέτρηση και σε μαγνητοσκόπηση, ήρεμος και χαλαρός για να την απολαύσω".

Τέλος, αναφορικά με τις επιβαρυμένες υποχρεώσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης δήλωσε: "Είμαι αισιόδοξος. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, διότι εμείς φροντίσαμε σαν διοίκηση για αυτό το υλικό, άρα πιστεύουμε σε αυτό. Στο ποδόσφαιρο θα υπάρξουν και στραβοπατήματα. Έχουμε, όμως, απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και τους παίκτες μας, ώστε να πετύχουμε. Ο Άρης θέλει πάντα το κάτι παραπάνω".