Skip to main content

"Πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ"

Ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την επικείμενη οριστικοποίηση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Τζουλιάνο Σπαντάσιο τόνισε ότι επιθυμεί να έρθει στον ΠΑΟκ για να παίξει εκ νέου σε υψηλό επίπεδο και έθεσε ως στόχο της ομάδας το Πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα δήλωσε ο Σπαντάσιο:

Τζουλιάνο, να σε θεωρούμε ήδη παίκτη του ΠΑΟΚ;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και τα τελευταία χρόνια έχει κάνει καλό όνομα και στην Ευρώπη. Η πορεία που έκανε πέρσι στο Europa League, αποδεικνύει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά".

Να υποθέτουμε ότι έχεις αρχίσει να θέτεις και στόχους για την επόμενη σεζόν;

"Γιατί όχι; Ξέρω που έρχομαι, γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα κι εγώ έρχομαι για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με το "Δικέφαλο". Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, αλλά η δυναμική της ομάδας είναι τέτοια, που μπορεί να πετύχει αυτόν το στόχο".

Το θέμα με την ελευθερία σου σε πιο στάδιο βρίσκεται;

Αυτό που απομένει είναι ένα έγγραφο από τη Βραζιλία, που να αποδεικνύει ότι είμαι ελεύθερος. Αυτό το χαρτί το περιμένω σήμερα κι αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Εφόσον τελειώσει το θέμα θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ".

Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη;

"Ναι, τα έχουμε βρει σε όλα. Υπάρχει συμφωνία για δύο χρόνια συμβόλαιο".

Μετά την αποχώρηση σου από τη Ραπίντ σε τη αγωνιστική κατάσταση βρίσκεσαι;

"Έκανα κανονικά προπόνηση στη Βραζιλία. Αυτό που θέλω είναι να παίξω και πάλι ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ θα μου δοθεί η ευκαιρία να το κάνω σε υψηλό επίπεδο".