Skip to main content

Πολίτες της Θεσσαλονίκης υιοθετούν τη Νέα Παραλία σήμερα

Η συγκέντρωση αφορά το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα στην Νέα Παραλία, ζήτημα που έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις.

Με σύνθημα «Υιοθετώ τη Νέα Παραλία», πολίτες της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν σήμερα συγκέντρωση στον Κήπο του Απογευματινού Ήλιου, δίπλα στο Μακεδονία Παλλάς, στις 11:00.

Η συγκέντρωση αφορά το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν τραπεζοκαθίσματα στην Νέα Παραλία, ζήτημα που έχει προκαλέσει αντιδράσεις από πολλούς παράγοντες της πόλης. Το κάλεσμα γίνεται μέσω σχετικής εκδήλωσης στο Facebook.

«Σε μια αυθόρμητη, ακομμάτιστη και φυσικά φιλήσυχη συγκέντρωση για το πώς θέλουμε τη Νέα Παραλία. Θέλουμε ή όχι τραπεζοκαθίσματα στα αναψυκτήρια; Θέλουμε ή όχι μια ακόμα μαρίνα και πού; Πολλά ειναι τα ερωτήματα και τα θέματα και οι πολίτες πρέπει να ενημερωθούν και να πάρουν θέση. Οι Θεσσαλονικείς αγαπάμε την πόλη μας και ειδικά τη Νέα Παραλία. Εκεί βρισκόμαστε, περπατάμε, κάνουμε ποδήλατο, τρέχουμε. Υιοθετούμε τη γειτονιά μιας ολόκληρης πόλης, τη Νέα Παραλία.», αναφέρει το σχετικό κείμενο.