Skip to main content

Πολίτες σε Δράση: Όχι στο κλείσιμο του ΑΤ στον Άγιο Νεκτάριο

Μια ολόκληρη περιοχή, αυτή της Μενεμένης, του Αγίου Νεκταρίου, της Καζαντζάκη και του Βοσπόρου αφήνεται στο έλεος του Θεού, λέει η δημοτική παράταξη.

Την κάθετη αντίθεση της σε οποιαδήποτε συρρίκνωση αστυνομικών τμημάτων στα όρια του δήμου Μενεμένης εκφράζει η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «Πολίτες σε Δράση», σημειώνοντας ότι η περιοχή έχει σοβαρότατα προβλήματα από την κάθε μορφής εγκληματικότητα.

Η παράταξη αναφέρεται συγκεκριμένα στο κλείσιμο του τμήματος ασφαλείας που εδρεύει στον Άγιο Νεκτάριο και μεταφέρεται στο κτήριο του Α.Τ Αμπελοκήπων.

«Αντί να το ενισχύσουν, το κλείνουν! Μια ολόκληρη περιοχή, αυτή της Μενεμένης, του Αγίου Νεκταρίου, της Καζαντζάκη και του Βοσπόρου που μαστίζεται από την εγκληματικότητα και οι κάτοικοι ο ένας μετά τον άλλον την εγκαταλείπουν, αφήνεται ολοσχερώς στην τύχη της και στο έλεος του Θεού» υπογραμμίζουν οι Πολίτες σε Δράση. 

Σύμφωνα με τους ίδιους, οι ευθύνες τόσο του υπουργείου όσο και του δημάρχου είναι βαρύτατες. Μάλιστα τα μέλη της παράταξης κατηγορούν τον δήμαρχο ότι συνελήφθη κοιμώμενος «γράφοντας μόνο ανούσιες επιστολές για να διασωθεί πολιτικά».

Ακολουθεί η επιστολή:

Ως Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη είχαμε δηλώσει και στο παρελθόν, ότι οποιαδήποτε συρρίκνωση αστυνομικών τμημάτων στα όρια του Δήμου μας, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους, αφού η περιοχή μας έχει σοβαρότατα προβλήματα από την κάθε μορφής εγκληματικότητα.

Δυστυχώς προ ημερών ενημερωθήκαμε από το διαδίκτυο ότι έχει ψηφιστεί το σχετικό προεδρικό διάταγμα με βάση το οποίο γίνεται η αναδιάταξη και αναδιοργάνωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας. Με αυτόν τον  σχεδιασμό κλείνει το Α.Τ και το τμήμα ασφαλείας της Μενεμένης, που εδρεύει στον Άγιο Νεκτάριο και μεταφέρεται στο κτήριο του Α.Τ Αμπελοκήπων. Αντί να το ενισχύσουν, το κλείνουν!

Μια ολόκληρη περιοχή, αυτή της Μενεμένης, του Αγίου Νεκταρίου, της Καζαντζάκη και του Βοσπόρου που μαστίζεται από την εγκληματικότητα και οι κάτοικοι ο ένας μετά τον άλλον την εγκαταλείπουν, αφήνεται ολοσχερώς στην τύχη της και στο έλεος του Θεού. Οι ευθύνες του Υπουργείου είναι βαρύτατες το ίδιο και οι ευθύνες του Δημάρχου ο οποίος συνελήφθη κοιμώμενος γράφοντας μόνο ανούσιες επιστολές για να διασωθεί πολιτικά.

Καλούμε τους κατοίκους αυτών των περιοχών, που πλήττονται βαρύτατα από αυτήν την λανθασμένη απόφαση, να αναλάβουν δράση και να προχωρήσουν από κοινού  σε κινητοποιήσεις ,χωρίς να περιμένουν κανέναν ,αφού κανένας δεν ενδιαφέρθηκε γι αυτούς. Το ίδιο θα πράξουμε και εμείς ως Δημοτική παράταξη. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ !