Skip to main content

Πολάκης: Θα υπάρξουν και άλλες αποκαλύψεις για σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τόνισε ότι αυτή θα κλείσει χωρίς ούτε ένα ευρώ πρόσθετη λιτότητα μετά το 2019.

Και άλλες αποκαλύψεις για «σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ» προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, αναφέροντας ότι η εξεταστική επιτροπή που θα συσταθεί για την Υγεία θα αρχίσει την έρευνα από το 1997, σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κολωνό με θέμα «Αριστερή Διακυβέρνηση - Μεταρρυθμίσεις στην Υγεία».

Σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση τόνισε ότι αυτή θα κλείσει «χωρίς ούτε ένα ευρώ πρόσθετη λιτότητα μετά το 2019. Δεν θα έχουμε κανένα νέο μέτρο έως το 2018, θα μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση και θα προχωρήσει η ρύθμιση των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος».

Παράλληλα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, επιτέθηκε για άλλη μια φορά στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία όπως είπε, «δεν παρουσιάζουν την πραγματικότητα» αλλά «δείχνουν μόνο μαυρίλα και καταστροφή», αναρωτήθηκε γιατί το ΕΣΡ δεν προκηρύσσει το διαγωνισμό για τα ΜΜΕ και δήλωσε ότι σύντομα θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για να πληρώσουν τα κανάλια που σήμερα εκπέμπουν.