Skip to main content

Πολάκης για Ξαφά:Για την τσέπη των αφεντικών της υπονομεύει την Ελλάδα

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η πρώην εργαζόμενη στο ΔΝΤ είπε σε επενδυτές στο Λονδίνο, μεταξύ άλλων, ότι η γ΄αξιολόγηση δεν θα κλείσει.

Σφοδρότατη επίθεση στη Μιράντα Ξαφά εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών.

Σύμφωνα με αυτό, η πρώην εργαζόμενη στο ΔΝΤ, σε συνάντησή της με επενδυτές στο Λονδίνο, τους είπε, μεταξύ άλλων, ότι η γ΄αξιολόγηση δεν θα κλείσει, οι τράπεζες θα χρειαστούν ανακεφαλαιοποίηση, ο Τσίπρας θα παραιτηθεί και ο Μητσοτάκης θα αναγκαστεί να ψηφίσει τέταρτο μνημόνιο.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Νεοφιλελεύθερο κοράκι, συνεργάτης και συμβουλάτορας του Μητσοτακέικου παλαιόθεν, σε ρόλο σύγχρονου ΕΦΙΑΛΤΗ, σύγχρονου προδότη της χώρας με ένα στόχο: Να πέσει ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξανάρθει η αρπακτική ελίτ με τα λαμόγια της στην κυβέρνηση!!!!(Ψήφισε και στις εκλογές της συμπαράταξης η κυρία Ξαφά για να βοηθήσει του “μελλοντικούς συνεταίρους”) ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΑΡΙΣΤΗ” που για την τσέπη των αφεντικών της δυσφημεί και υπονομεύει ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ!!!!»