Skip to main content

Πολάκης για αγωγές ΠΟΕΔΗΝ: Ποινικοποιούν την πολιτική αντιπαράθεση

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας μίλησε για ένδεια επιχειρημάτων και δήλωσε πεπεισμένος πως η Ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Καθοδηγούμενοι συνδικαλιστές ποινικοποιούν την πολιτική αντιπαράθεση, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας τη σημερινή συζήτηση, στο Μονομελές Πρωτοδικείο, των αγωγών της ΠΟΕΔΗΝ και του προέδρου της, Μιχάλη Γιαννάκου, κατά του κ. Πολάκη, από τον οποίο διεκδικούν συνολική αποζημίωση 200.000 ευρώ για δυσφημιστική ανάρτησή του στο facebook (δείτε αναλυτικότερα εδώ).

«Η ένδεια επιχειρημάτων και οι προσταγές των κομματικών διευθυντηρίων οδηγούν την πλειοψηφία του ΔΣ της ΠΟΕΔΗΝ στη μεταφορά της πολιτικής αντιπαράθεσης στις αίθουσες των δικαστηρίων», αναφέρει ο κ. Πολάκης.

Όπως σημειώνει, «δεν θα ανταποκριθεί στην προσπάθεια της αντιπολίτευσης και των καθοδηγούμενων συνδικαλιστών να ποινικοποιήσουν την πολιτική αντιπαράθεση» και δηλώνει «πεπεισμένος πως και η Ελληνική Δικαιοσύνη θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα εμποδίσει την ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου».

«Η στήριξη και αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας αποτελεί ξεκάθαρη πολιτική επιλογή της κυβέρνησης, η οποία δεν πρόκειται να καμφθεί από κανενός είδους εκβιασμό ή απειλή ποινικοποίησης», καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.