Skip to main content

Ποιούς celebs είδαμε νύχτα στη Θεσσαλονίκη

Η νύχτα της Θεσσαλονίκης παίρνει φωτιά σιγά σιγά και αρκετοί διάσημοι την επιλέγουν για έξοδο από την Αθήνα.
Η νύχτα της Θεσσαλονίκης παίρνει φωτιά σιγά σιγά και αρκετοί διάσημοι την επιλέγουν για έξοδο από την Αθήνα. Η voria.gr έχει "μάτια" και "αυτιά" παντού και σας ενημερώνει.
Όπως πάντα οι αναγνωρίσιμοι κάτοικοι Αθηνών  έρχονται στη Θεσσαλονίκη για Σαββατοκύριακο. Ελ Βενιζέλος Παρασκευή απόγευμα, Μακεδονία λίγο αργότερα, ξενοδοχείο, φαγητό σε κάποιο από τα γνωστά εστιατόρια, μπουζούκια και όσοι αντέχουν club μέχρι το πρωί. Η ίδια διαδικασία  επαναλαμβάνεται το Σάββατο και Κυριακή απόγευμα στο αεροδρόμιο για επιστροφή στην πρωτεύουσα. Αυτό είναι το σύνηθες πρόγραμμά τους. Σχεδόν πάντα συνοδεύονται από φίλους τους Θεσσαλονικείς που αναλαμβάνουν τις κρατήσεις και ξεναγούν τους φιλοξενούμενους στα νέα hot spots της πόλης.
Ποιούς είδαμε πρόσφατα; Τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Βασίλη Σπανούλη παρέα με φίλους του στην "Πύλη Αξιού". Όπως ήταν φυσικό όταν τον αναγνώρισε ο κόσμος δεχτηκε πολλά συγχαρητήρια και φιλοφρονήσεις. Τον Γιώργο Μαζωνάκη επέλεξε και το εντυπωσιακό μοντέλο Ολγα Φαρμάκη. Το..."κορίτσι" του Θέμου ήταν ντυμένο απλά αλλά ακόμη και έτσι τράβηξε όλα τα βλέμματα των ανδρών. Πάντως έφυγε μόνη της!
Σε club του αεροδρομίου, ναι ακόμη λειτουργεί ένα, είδαμε το πρώην μοντέλο-ποδηλάτη και νυν επιχειρηματία Γιώργο Χειμωνέτο ενώ σε εστιατόριο του κέντρου εντοπίσαμε τον ποινικολόγο Σάκη Κεχαγιόγλου παρέα με φίλους.
Αυτά προς το παρόν. Από Δευτέρα τα νεότερα για το Σαββατοκύριακο που είναι προ των πυλών.