Skip to main content

Ποιος ετοιμάζει επιστροφή Παντελή στον Ηρακλή

Σε εγρήγορση η διοίκηση του Γηραιού για προστατεύσει την ομάδα από νέο σίριαλ με πρωταγωνιστές επίδοξους σωτήρες που μένουν στα λόγια.

Έντονη φημολογία αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες ότι πρώην ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής Αντώνης Ρέμος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Κύπριο επιχειρηματία Ανδρέα Παντελή για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Αυτή η εξέλιξη γεννά ερωτηματικά για τη στάση του Α.Ρέμου, ο οποίος ενώ με την πληρωμή της προκαταβολής της περαίωσης έδωσε τη θετική εντύπωση ότι αναλαμβάνει τις ευθύνες του έναντι του κόσμου της ομάδας και των υποχρεώσεών του, με τέτοιες κινήσεις κάνει ακόμα ένα πισωγύρισμα.

Και αυτό γιατί ο Ηρακλής δεν έχει το παραμικρό περιθώριο να μπλέξει σε νέες περιπέτειες και σε νέα σίριαλ πρωταγωνιστές επίδοξους σωτήρες, οι οποίοι όταν έρχεται η ώρα ξεχνούν όσα έχουν υποσχεθεί και μένουν στα λόγια. Η θέση που βρίσκεται η ομάδα σήμερα, βαθμολογικά και οικονομικά, δεν επιτρέπει ούτε στο ελάχιστο τον αποπροσανατολισμό.

Βέβαια, δεν είναι λίγοι και οι καχύποπτοι που πιστεύουν ότι ο Α.Ρέμος θέλει να προλάβει τη μετατροπή της ΠΑΕ σε εταιρεία λαϊκής βάσης με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ένα σχέδιο που φέρεται να έχει σκαριά η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ και που αν πραγματοποιηθεί σταδιακά θα περιορίσει τη συμμετοχή του στην ιδιοκτησία της εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, η διοίκηση της ΠΑΕ και οι ηγέτες του κόσμου της ομάδας έχουν γνώση της κατάστασης και βρίσκονται σε εγρήγορση για να προστατεύσουν τα συμφέροντά της.