Skip to main content

Πογιέτ: «Είμαστε συντετριμμένοι, οι παίκτες έκαναν ό,τι μπορούσαν» (video)

Πικραμένος για την ήττα της Ελλάδας από τη Γεωργία στα πέναλτι που της στέρησε την πρόκριση στο Euro εμφανίστηκε ο Γκας Πογιέτ που δεν θέλησε να μιλήσει για το μέλλον του στον «γαλανόλευκο» πάγκο

«Υπάρχει τεράστια θλίψη, οι παίκτες είναι συντετριμμένοι, δεν είχαμε τύχη τα τελευταία δύο χρόνια. Σε κληρώσεις, σε ματς που δεν κερδίσαμε. Σήμερα νομίζαμε ότι θα ανατραπεί αυτό. Οι παίκτες έκαναν ό,τι μπορούσαν. Δεν βρεθήκαμε στο Euro, σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχαμε τύχη», ανέφερε αρχικά ο Ουρουγουανός τεχνικός στο flash interview μετά το παιχνίδι της Τιφλίδας για να προσθέσει:

«Συζητήσαμε με τα παιδιά να δώσουμε τα πάντα και το κάναμε, δεν κάναμε αλλαγές που θα βοηθούσαν, είχαμε τραυματισμούς κράμπες, κίτρινες κάρτες. Για πρώτη φορά μετά από αρκετά ματς, δεν μπορέσαμε να βοηθήσουομε την ομάδα. Οι αλλαγές έπρεπε να γίνουν λόγω των τραυματισμών».

Κλείνοντας, ο 56χρονος κόουτς τόνισε:

«Ήταν προνόμιο που ήμουν προπονητής της Εθνικής. Πέντε ημέρες... Θα δούμε τι συνέβη απόψε. Δεν θέλω να μιλήσω για το μέλλον, δεν είναι η στιγμή...».