Skip to main content

Ποδαρικό με το δεξί για το νέο έτος ο Άρης,2-0 τον Απόλλων Πόντου(vid)

Με σκόρερ τους Πλατέλλα (14΄) και Ντούνη (44΄) οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν τους Καλαμαριώτες και επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες

Ποδαρικό με το δεξί για το 2018 έκανε ο Άρης που κέρδισε με 2-0 τον Απόλλων Πόντου στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.

Σκόρερ για τους «κιτρινόμαυρους» που επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες (ΟΦΗ,Παναιγιάλειος) ήταν οι Πλατέλλας με σουτ στο 14΄και Ντούνης με πλασέ στο 44΄.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα γκολ αλλά ο Λόπεθ απέκρουσε τόσο την κεφαλιά του Ντούνη στο 58΄όσο και το σουτ του Διαμαντόπουλου ένα λεπτό αργότερα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ομάδα της Καλαμαριάς αποβλήθηκε στο 34΄ο Γεωργιάδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα ενώ τρία λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης για έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή.

Οι συνθέσεις: 

Άρης (Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (54΄Παυλίδης), Πλατέλλας, Ντούνης (83΄Μαραγκός), Διαμαντόπουλος (71΄Κάσσος).

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλί, Βεργώνης (82΄Καπίας), Καλογέρης, Μπρίτο (71΄Γκουγκούδης), Συμελίδης, Λιόνης (56΄Ν΄Λουντούλου), Χασομέρης.