Skip to main content

Χαμός από χιλιάδες κόσμο στην Πλατεία Αριστοτέλους για τα γενέθλια του Άρη (φωτο+video)

Χιλιάδες φίλοι του Άρη κατέκλυσαν την Πλατεία Αριστοτέλους για τα 110α γενέθλια του συλλόγου - Αποθέωση για τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ - Μάντζιος: Θα φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη

Μια λαοθάλασσα κατέκλυσε την πλατεία Αριστοτέλους για τα 110α γενέθλια του Άρη. Χιλιάδες μικροί και μεγάλοι ντυμένοι στα κιτρινόμαυρα έχουν γεμίσει την πλατεία και συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή προς τιμή του ιστορικού συλλόγου.

Την αποθέωση γνώρισαν η ομάδα μπάσκετ και η ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη, με τον προπονητή του ποδοσφαιρικού Άρη Άκη Μάντζιο να.. ανταποκρίνεται στα συνθήματα των φιλάθλων ενόψει του τελικού με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας χαρακτηριστικά "θα φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη".

Μόλις το ρολόι έγραψε 19:14 (από το έτος ίδρυσης του Άρη), οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων φώναξαν ρυθμικά "χρόνια πολλά" στην ομάδα τους και άναψαν εκατοντάδες πυρσούς, κάνοντας τη νύχτα μέρα.

Ο κόσμος σε όλη τη διάρκεια της μέρας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους αθλητές και τους προπονητές όλων των τμημάτων, να πάρει μέρος σε δράσεις, ενώ αυτήν την ώρα πραγματοποιείται συναυλία.

Image
Image
Image

Άρης: Ένας Θεός 110 ετών! (φωτο+video)

Image

 

Image

 

Image
Image

 

 

Image

Η σημερινή είναι μια ξεχωριστή ημέρα για μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας που θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την ιστορία του Άρη ή να θυμηθούν τα παλιά παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις ενώ θα έρχονται και μέλη από όλα τα τμήματα του συλλόγου.

 

Image

 

Image
Image
Image
Image