Skip to main content

Πλήθος επιχειρηματιών επισκέφθηκαν το σταντ της ΠΟΕΤΝ στη Philoxenia

Η Ομοσπονδία υπόσχεται ότι θα υπηρετήσει με όλες τις δυνάμεις της τον ελληνικό τουρισμό, που αποτελεί βαριά βιομηχανία και πλεονέκτημα για τη χώρα

Μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του Τουρισμού, εμπόροι και επαγγελματίες, όπως επίσης Πρόεδροι Επιμελητηρίων, Ομοσπονδιών, Συλλόγων κ.α. επισκέφθηκαν το περιπτερο  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουρισμού και Ναυτιλίας, κατά τη διάρκεια της 33ης Philoxenia που πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει σχετεική ανακοίνωση, τον εκθεσιακό χώρο της ομοσπονδίας επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης και μεγάλος αριθμός λοιπών φορέων και επιχειρηματιών που ασχολούνται με τον τομέα του Τουρισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η Ομοσπονδία, που για δεύτερη φορά συμμετείχε με δικό της χώρο στην Διεθνή Έκθεση Philoxenia, υπόσχεται ότι «θα υπηρετήσει με όλες τις δυνάμεις της τον ελληνικό τουρισμό, που αποτελεί βαριά βιομηχανία και συγκριτικό πλεονέκτημα για τη χώρα και συνεισφέρει τα μέγιστα με τα τουριστικά έσοδα στην ανάπτυξη του τόπου και στην έξοδο του από την μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζεται».