Skip to main content

Πληρώθηκαν από τα κουπόνια οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή

Η αξιομνημόνευτη πρωτοβουλία της «Αυτόνομης Θύρας 10» ολοκληρώθηκε χθες καθώς αντιπροσωπεία αυτής έδωσε απευθείας τα χρήματα στον Νίκο Παπαδόπουλο.

Από τον απλό κόσμο που βοήθησε με την αγορά των κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης, στους οπαδούς που πήραν την σχετική πρωτοβουλία κι από εκεί στην ομάδα. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν «γεμάτη» λόγω και των περιπετειών που είχαν δύο οπαδοί του Ηρακλή με την δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τη Blue Arena, η αξιομνημόνευτη πρωτοβουλία της «Αυτόνομης Θύρας 10» που συγκέντρωσε τα χρήματα των κουπονιών ενίσχυσης, ολοκληρώθηκε χθες, με αντιπροσωπεία των οπαδών του «Ημίθεου» να δίνουν τα χρήματα, όπως ακριβώς μετέφεραν στην ανακοίνωσή τους, απευθείας στον Νίκο Παπαδόπουλο. Ο προπονητής του Ηρακλή έδωσε στους παίκτες την δυνατότητα να τα διαχειριστούν μοιραζόμενοι το ποσό.

Σε κάθε περίπτωση κι ανεξάρτητα από το αν το ποσό θεωρείται μεγάλο ή μικρό μπροστά στις μηνιαίες υποχρεώσεις της ομάδας όπως σχολίασε ο Νίκος Καγιούλης στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, η κίνηση της «Αυτόνομης Θύρας 10» και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν σπουδαία με σαφές μήνυμα εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του 45χρονου τεχνικού κι έλλειψη αυτής, είτε στον Σπύρο Παπαθανασάκη, είτε στο διοικητικό σχήμα του Νίκου Καγιούλη.