Skip to main content

Πλήρωσε τελικά ο Ηρακλής, επεστράφησαν οι έξι βαθμοί

Η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξόφλησε τους ποδοσφαιριστές Αντωνίου και Μπλέτσα και η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος γνωστοποίησε την επιστροφή των βαθμών

Στους 29 βαθμούς... αναπαύεται και πάλι ο Ηρακλής, στον πίνακα της βαθμολογίας, αφού του επεστράφησαν οι έξι βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί από τη Super League για οφειλές.

Συγκεκριμένα, η «κυανόλευκη» ΠΑΕ εξόφλησε τους ποδοσφαιριστές Αντωνίου και Μπλέτσα και η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος γνωστοποίησε και επισήμως ότι οι βαθμοί επιστρέφονται στον σύλλογο.

Ως εκ τούτου, δεν τίθεται κανένα θέμα υποβιβασμού για τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτική απόφαση:

«Ανακοινώνεται ότι επιστρέφονται έξι (6) βαθμοί στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής, οι οποίοι είχαν αφαιρεθεί την 03/05/2017 δυνάμει σχετικής ανακοίνωσης της Super League και σύμφωνα με τις υπ΄αριθμ. 52/2017 & 53/2017 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ.

Η επιστροφή των βαθμών λαμβάνει χώρα εμπροθέσμως και νομίμως λόγω ολοσχερούς εξόφλησης των  δικαιούχων ποδοσφαιριστών Ιωάννη Αντωνίου και Γεωργίου Μπλέτσα και σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας και Μεταγραφών της ΕΠΟ».