Skip to main content

Πληροφορίες για τον νεκρό του τροχαίου με το ταξί αναζητεί η αστυνομία

Παράκληση σε όποιον γνωρίζει ό,τι σχετικό με τα στοιχεία του άντρα που σκοτώθηκε στο τροχαίο με το ταξί την Παρασκευή το βράδυ κάνουν οι αρχές

Παράκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα στοιχεία του άντρα που σκοτώθηκε στο τροχαίο με το ταξί που σημειώθηκε την Παρασκευή το βράδυ στη Θεσσαλονίκη κάνουν οι αρχές ώστε να επικοινωνήσει μαζί τους (δες εδώ).

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για άντρα μέσης ηλικίας και κανονικής σωματικής διάπλασης, που φέρει γενειάδα και δερματοστιξία (τατουάζ) στο δεξί μπράτσο, που απεικονίζει αρχαιοελληνικό σύμβολο. Φορούσε τζιν παντελόνι και γκρι μπλούζα.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα στοιχεία ταυτότητας του εν λόγω πεζού, καλείται να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης, οδός Μαργαροπούλου αρ. 26 στα τηλέφωνα : 2310-566203, 2310-566204 (γραφείο ανακρίσεων – ώρες πρωινές) και 2310-566200, 2310-566210 (Αξιωματικός Υπηρεσίας όλο το 24ωρο), το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

Σύμφωνα με δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα στη Voria.gr, πιθανώς, κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών (δες εδώ).