Skip to main content

Πλήρης για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό ο Ηρακλής

Το θετικό για τον Σάββα Παντελίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας ενώ στην αποστολή επέστρεψε και ο Ρούσσος

Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ηρακλής ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι ποδοσφαιριστές των κυανολεύκων γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς και το θετικό για τον Σάββα Παντελίδη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, τραυματισμού ή τιμωρίας. Μάλιστα, στην αποστολή επέστρεψε και ο Ρούσσος, ο οποίος εξέτισε την ποινή που του είχε επιβληθεί λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. 


Αναλυτικά η αποστολή του Γηραιού:

Αγγελόπουλος, Βοσνακίδης, Ζιαμπάρης, Ιντζόγλου, Κούρος, Κυριακίδης, Λάμπρου, Λουκίνας, Πασάς, Σαραμαντάς, Στάμου, Μπαρτολίνι, Χουάντερσον, Μοντέιρο, Λεοζίνιο, Περνίς, Περόνε και Ρουσσος.

 

Στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού, ο Γιάννης Ματζουράκης θα έχει στη διάθεσή του για το αυριανό ματς και τον Μουνιός, ο οποίος επέστρεψε στην αποστολή.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Παπάζογλου, Ροντρίγκες, Γιαννιώτης, Κόρσιενς, Κολοβούρης, Παπουτσογιαννόπουλος, Μιχάι και Μαλής.

Αναλυτικά η αποστολή του Τίτορμου: Κυριακίδης, Κριστιάνο, Κούσας, Μάκος, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μύγας, Ρότσα, Τσοκάνης, Καμαβουάκα, Φερέιρα, Βασιλούδης, Πάουλο, Κλέσιο, Λεντέσμα, Μουνιός, Ουάρντα, Ρόσα, Μαρκόβσκι και Τομανέ.