Skip to main content

Πλέι οφ: Ματς δίχως αύριο για τον ΠΑΟΚ, ευκαιρία να ξεφύγει η ΑΕΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά ψάχνει μία καλή εμφάνιση και, φυσικά, τη νίκη, μετά την απρόσμενη ήττα από την Ένωση, στην 1η αγωνιστική

Με τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ στη Super League, που απέκτησαν μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας.

Η νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (1-0) και η ισοπαλία (1-1) της Νέας Σμύρνης ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό δημιούργησαν νέα δεδομένα στην κούρσα για την πρώτη θέση.

Η Ένωση όχι μόνο κάλυψε το χάντικαπ της μηδενικής βαθμολογίας με την οποία εκκίνησε, αλλά τέθηκε επικεφαλής της κούρσας με 3 βαθμούς, βάζοντας στο «παιχνίδι» τόσο τον Παναθηναϊκό, που έφτασε τον Δικέφαλο του Βορρά (έχουν από δύο βαθμούς), όσο και τους «κυανέρυθρους» που πρόσθεσαν τον πρώτο πόντο στη συγκομιδή τους.

Το ντέρμπι της ημέρας θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», με τους «πράσινους» να υποδέχονται τον ΠΑΟΚ (20:30), ο οποίος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στην Αθήνα, είχε ηττηθεί και από τις τρεις αθηναϊκές ομάδες που μετέχουν στα πλέι οφ, όπως κι από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο Δικέφαλος ψάχνει μία καλή εμφάνιση και, φυσικά, τη νίκη, μετά την απρόσμενη ήττα από την Ένωση, στην 1η αγωνιστική.

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον Πανιώνιο (18:15) κι έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της και να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο προβάδισμα, σε συνδυασμό και με το αποτέλεσμα στον αγώνα της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στο «Απ. Νικολαΐδης» διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Κομίνης του Συνδέσμου Θεσπρωτίας και στο ΟΑΚΑ ο Θανάσης Τζήλος από τη Λάρισα.