Skip to main content

Πλέι οφ: «Έξοδος» ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, ντέρμπι στη Λεωφόρο

Επανέρχεται ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού - Μονόδρομος η νίκη για το «τριφύλλι»

Με τη διεξαγωγή της τρίτης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αθηναϊκό ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (20:30), ενώ στο παιχνίδι που θα ανοίξει την αυλαία ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (18:15).

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θα παίξει χωρίς προβλήματα απέναντι στον ΠΑΟΚ διεκδικώντας την πρώτη νίκη στα πλέι οφ, ενώ ο Δικέφαλος θέλει να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που πήρε με ΑΕΚ (νίκη) και Παναθηναϊκό (ισοπαλία), ελπίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν θα νικήσει η ΑΕΚ για να βρεθούν στην πρώτη θέση. Τη σημερινή προσπάθειά του, αναμένεται να συνδράμει και ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος επανέρχεται στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού.

Στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» ψάχνουν την πρώτη νίκη τους στο μίνι πρωτάθλημα, καθώς έχουν ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες και είδαν την Ένωση να τους προσπερνά.

Ως εκ τούτου το τρίποντο αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, προκειμένου να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρώτης θέσης, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει κατορθώσει ακόμη φέτος να νικήσει ομάδα της πρώτης πεντάδας!

Η ΑΕΚ, από την πλευρά της, θέλει την πρώτη θέση για να παίξει στον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και το όνειρο της απευθείας συμμετοχής έσβησε μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Σεβίλης στο χθεσινό τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.