Skip to main content

Πλατφόρμα ανάπτυξης μέσω ΕΣΠΑ παρουσιάζει η Κατσέλη

Ως ευκαιρία για να πάρει τη ρεβάνς από όλους όσοι την κατηγορούν για απραξία βλέπει η υπουργός Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας κ. Λούκα Κατσέλη τη σημερινή παρουσίαση των τεσσάρων προγραμμάτων του Ε
Ως ευκαιρία για να πάρει τη ρεβάνς από όλους όσοι την κατηγορούν για απραξία, βλέπει η υπουργός Οικονομίας κι Ανταγωνιστικότητας κ. Λούκα Κατσέλη τη σημερινή παρουσίαση των τεσσάρων προγραμμάτων του ΕΣΠΑ. Πρόκειται για τα προγράμματα «Πράσινη δραστηριότητα 2010», «Πράσινες υποδομές», «Ενίσχυση εξωστρέφειας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Κλωστοϋφαντουργίας, Ένδυσης, Υπόδησης, Δέρματος» και «Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων».

Η κ. Κατσέλη θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει παράλληλα μια συνολική πλατφόρμα για την ανάπτυξη της οικονομίας, η οποία θεωρείται και είναι ένα από τα κρισιμότερα μέτωπα τα οποία θα πρέπει να κλείσει γρήγορα η κυβέρνηση, προκειμένου η οικονομία να μπει και πάλι σε φάση ανάπτυξης.

Το ΕΣΠΑ θεωρείται και είναι η τελευταία ευκαιρία για την ενίσχυση της χειμαζόμενης ρευστότητας και στο υπουργείο Οικονομίας λένε ότι σκοπεύουν να αξιοποιήσουν όσο μπορούν το μοναδικό αυτό «όπλο» που τους προσφέρεται. Κατά συνέπεια, οι ανακοινώσεις που αναμένονται σήμερα το μεσημέρι διαφημίζονται ως πολύ σημαντικές.