Skip to main content

Πλατέλλας: Ξαναγεννήθηκα στον Άρη, θέλω να παραμείνω (video)

«Ο Νέτο είναι πολύ σημαντικός και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει τον Άρη και από άλλο πόστο», δήλωσε ο μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων»

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, το μέλλον του στον Άρη αλλά και τον Ντάρσι Νέτο μίλησε στη media day του συλλόγου, ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων»:

«Σίγουρα έχουμε καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό φέτος, ο κόσμος μας έχει πικραθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, ευχαριστούμε τον κόσμο πάρα πολύ που ήταν δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια, εύχομαι και ελπίζω να έρθουν πολύ καλύτερες μέρες. Περιμένουμε πολύ κόσμο στο γήπεδο, εύχομαι να έρθει και να μας στηρίξει, θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Για το αντίο του Νέτο: «Ο Νέτο είναι πολύ σημαντικός παίκτης για τον σύλλογο, όλος ο κόσμος ξέρει τι έχει καταφέρει για τον Άρη, είμαι χαρούμενος που είμαι συμπαίκτης του και είμαι σίγουρος πως θα βοηθήσει τον Άρη κι από άλλο πόστο».

Για την ανανέωση του συμβολαίου με τον Άρη: «Δεν έχει κλείσει το θέμα, περιμένω να τελειώσει την Κυριακή το ματς και μετά θα μιλήσω με τον πρόεδρο, πρέπει να μιλήσω πρώτα, να βρω την χρυσή τομή και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Από την πρώτη στιγμή ήξερα που ήρθα, είχα έναν στόχο, να ξαναγεννηθώ μέσα από τον Άρη, δεν το σκέφτηκα καθόλου ότι θα μείνει στη Football League, ήξερα ότι θα τα καταφέρουμε, κι από εκεί και πέρα συνεχίζουμε».

Για την άνοδο στη Super League και τον κόσμο της ομάδας: «Λείπει πολλά χρόνια η ομάδα από τη Super League πρέπει οι υπεύθυνοι να κάνουν καλές κινήσεις για να βοηθήσουν την ομάδα, πρέπει ο κορμός της ομάδας να μείνει και πιστεύω θα κατακτήσει τους στόχους της και του χρόνου. Για μένα πολύ σημαντικό είναι όταν βλέπω τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο, είναι πολύ σημαντικό για εμάς, είναι μια μεγάλη ανταμοιβή για εμάς. Όταν σ’ αγαπάει ο κόσμος είναι πολύ σημαντικό, δεν εκπληρώνεται με τίποτα αυτό το συναίσθημα, αυτήν η αγάπη μου δίνει δύναμη να συνεχίσω, θέλω να μείνω στην ομάδα και το έχω πει, θα σκεφτώ πολύ καλά αυτό που θα κάνω στην συνέχεια».