Κυριακή 27 Μαΐου 2018
x

ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΒΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΕΛΕΓΚΤΩΝ

Οποιαδήποτε μορφή βίας δεν είναι ούτε κατ' ελάχιστο ανεκτή, τόνισε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, μετά και το χθεσινό περιστατικό στον Βόλο.

Την αυστηροποίηση του νομικού πλαισιου για την προστασία των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, προανήγγειλε ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, μετά και το χθεσινό περιστατικό βίας στην Αγριά του Βόλου.

«Οποιαδήποτε μορφή βίας», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Πιτσιλής, «δεν είναι ούτε κατ' ελάχιστο ανεκτή, πολύ περισσότερο οι ένοπλες απειλές, τις οποίες θεωρούμε αδιανόητες. Ευχαριστώ προσωπικά την ηγεσία της αστυνομίας για την άμεση ανταπόκρισή της. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε έμπρακτα όλους τους υπαλλήλους των υπηρεσιών μας».

«Είμαστε σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία για την αυστηροποίηση του νομικού πλαισίου, ώστε να προστατεύονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι ελεγκτές της Αρχής από οποιοδήποτε φαινόμενο βίας ή απειλών», συμπλήρωσε ο κ. Πιτσιλής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα στην περιοχή Αγριά Βόλου, ιδιοκτήτης υγειονομικού καταστήματος πήρε ένα όπλο και πυροβόλησε στον αέρα προς εκφοβισμό των ελεγκτών της ΑΑΔΕ (δείτε εδώ).
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ