Skip to main content

Πιθανότατα τη Δευτέρα η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών

Η σύσκεψη του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαΐου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Η σύσκεψη του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Μαΐου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Τη σύγκληση των πολιτικών αρχηγών ζήτησε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου μετά τα τραγικά γεγονότα της Τετάρτης. Ο Κάρολος Παπούλιας ανέβαλε την προγραμματισμένη επίσκεψή του στη Μόσχα.

Μέχρι στιγμής την πρόσκληση έχει αποδεχθεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, ενώ από την πλευρά του ο αρχηγός της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή εννοήσε εμμέσως ότι λόγω των έκακτων συνθηκών αποδέχεται την πρόσκληση του πρωθυπουργού-παρά το γεγονός ότι στην πρώτη πρόσκληση του Πρωθυπουργού είχε αρνηθεί. Το ΚΚΕ, παρότι δεν έχει απαντήσει ακόμα επίσημα ανακοίνωση, φαίνεται ότι μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις θα αποδεχτεί την πρόσκληση, ενώ γρίφος αποτελεί η στάση του ΣΥΡΖΑ.