Skip to main content

Πίσω παίρνουν οι πυροσβέστες τις καταγγελίες για ναυτιλιακή εταιρεία

Η ανακοίνωση της Ένωσης Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ουσιαστικά δικαιώνει την Kefalonian Lines για τα όσα κατέθεσε.

Πίσω φαίνεται ότι παίρνουν τις καταγγελίες οι πυροσβέστες για το περιστατικό που σημειώθηκε στην Κεφαλονιά, κατά το οποίο ναυτιλιακή εταιρεία κατέβασε από το πλοίο τους πυροσβέστες, οι οποίοι είχαν πάει ως ενίσχυση για να σβήσουν τις φωτιές στο νησί.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων ουσιαστικά δικαιώνει την Kefalonian Lines για τα όσα κατέθεσε, καθώς, όπως αναφέρει, οι πυροσβέστες κατέιχαν εισιτήρια από άλλη εταιρεία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ένωσης Πυροσβεστών Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων:

Επειδή το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλά λέγονται, γράφονται και ακούγονται για το συμβάν μεταξύ των πυροσβεστών και της ναυτιλιακής εταιρείας KEFALONIAN LINES οφείλουμε για λόγους ηθικής τάξης να δηλώσουμε τα κάτωθι:

Οι υπάλληλοι του πυροσβεστικού σώματος Κεφαλονιάς και τα συνδικαλιστικά του όργανα οποτεδήποτε ζήτησαν οποιαδήποτε διευκόλυνση από την KEFALONIAN LINES πάντοτε στάθηκε και στέκεται αρωγός τόσο στα καθήκοντά μας, όσο και σε κάθε έναν από εμάς ξεχωριστά.

Σε ό,τι αφορά το συμβάν είναι γεγονός ότι οι υπάλληλοι κατείχαν εισιτήρια με την άλλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Κεφαλονιά η οποία αναχωρούσε μια ώρα μετά. Ήταν καθαρά δική τους απόφαση, χωρίς σχετική ενημέρωση της υπηρεσίας, να θέλουν να αναχωρήσουν μια ώρα πριν από την Κεφαλονιά με την KEFALONIAN LINES, αναλαμβάνοντας έτσι τις υπηρεσιακές ευθύνες τους.

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας.

Με εκτίμηση,
Γόντικας Νικόλαος
Μέλος του Προεδρείου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων