Skip to main content

Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ στο κτήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (φωτο+vid)

Στο κτήριο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε μία κοπέλα, σε ρόλο τραυματία.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί άσκηση πυρασφάλειας στο κτήριο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης, που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αμύνης, στη Θεσσαλονίκη.

Στο κτήριο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε μία κοπέλα, σε ρόλο τραυματία.

Όπως δήλωσε στη Voria.gr ο προϊστάμενος της Βιβλιοθήκης, Φρίξος Μακρής, όλα πήγαν όπως προβλέπεται.

«Είναι μεγάλη υπόθεση σε ένα δημόσιο κτήριο να υπάρχει ασφάλεια», τόνισε και πρόσθεσε: «Έχουμε φροντίσει ώστε να λειτουργούν σωστά οι έξοδοι διαφυγής και οι διάδρομοι να είναι καθαροί για να μπορεί να φύγει ο κόσμος σε περίπτωση ανάγκης».

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιούλιο κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, πραγματοποίησε έλεγχο στο κτήριο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Είχε προηγηθεί έγγραφη καταγγελία των δημοτικών συμβούλων της παράταξης «Εντάξει», Σωκράτη Δημητριάδη και Μάκη Κυριζίδη, αντιπροέδρων της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Με το έγγραφό τους οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι ζητούσαν να διενεργηθεί έλεγχος για την πυροπροστασία και πυρασφάλεια του κτηρίου.