Skip to main content

Πήρε βαθμό στις καθυστερήσεις ο Απόλλων (2-2) κόντρα στον Άρη (video)

Οι κιτρινόμαυροι βρέθηκαν να προηγούνται με δύο γκολ στο ημίχρονο αλλά η αποβολή του Μάρκου Ντούνη άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης

Ισόπαλος με 2-2 αναδείχθηκε ο Άρης στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην 3η θέση με 30 βαθμούς (έχουν έναν αγώνα λιγότερο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα) ενώ αντίθετα η Ελαφρά Ταξιαρχία βρίσκεται στην 1η θέση με 37 βαθμούς.

Η πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης ανήκε στους γηπεδούχους όταν στο 9΄ο Κονέ εκτέλεσε φάουλ και ο Μπαρτολίνι πήρε την κεφαλιά προ του Ταυλαρίδη αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Διούδη.

Στο 14΄ο Άρης ευτύχησε να προηγηθεί όταν ο Παυλίδης έκλεψε τη μπάλα από τον Ομπόντο, πάσαρε στον Ίλιτς και αυτός με πλασέ την έστειλε στην αριστερή γωνία του Ταΐρη για το 0-1.

Μάλιστα οι κιτρινόμαυροι μεγάλωσαν το προβάδισμά τους στο 33΄όταν ο Ντούνης υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, προσποιήθηκε στον Μπαρτολίνι και σούταρε στη δεξιά γωνία του Ταΐρη για το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ντούνη στο 48΄καθώς ο διαιτητής Μάνταλος του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα καθώς παρεμπόδισε την εκτέλεση φάουλ του Βαλεριάνου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αυξήσει την πίεσή του, ο Απόλλων Σμύρνης έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα και στο 48΄απείλησε με τον Κονέ αλλά το σουτ του Ιβοριανού μέσου πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Διούδη.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία κατάφερε να μειώσει στο 53΄όταν ο Κονέ εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Αλμπάνη που με αριστερό σουτ στη δεξιά γωνία του Διούδη πέτυχε το 1-2.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν με στόχο το γκολ της ισοφάρισης και έχασαν σπουδαία διπλή ευκαιρία στο 60΄όταν ο Κονέ σούταρε δυνατά με τον Διούδη να αποκρούει ενώ στη συνέχεια ο Πάνος βρέθηκε απέναντι στον πορτιέρε του Άρη αλλά αυτός απέκρουσε σωτήρια.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου το πέτυχαν εν τέλει στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 90’ + 1΄όταν ο Ρομάνο συνδυάστηκε ωραία με τον Βαλεριάνο από τα αριστερά και σέντραρε με στόχο τον Ντάσιο που με σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Διούδη για το 2-2.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη όταν στο 90΄+ 3΄ο Διούδης απέκρουσε το σουτ του Ντάσιου ενώ τελείωσαν και αυτοί την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Πετρόπουλου για χειρονομία στον επόπτη.

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Μάντζιος): Ταΐρης, Ντάσιος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Πάνος (70΄Ρομάνο), Ομπόντο (29΄Πετρόπουλος), Κάσσος (46′ Αλμπάνης), Σιατραβάνης, Κονέ, Διαμαντόπουλος.

Άρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Ταυλαρίδης, Σόουζα, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ρόβας, Παυλίδης, Πίτου Γκαρσία (52΄Καράμπελας), Μπαργκάν (83΄Τάτος), Ντούνης, Ίλιτς (68΄Ιντζίδης).