Skip to main content

Πήρε Κυριαζή, κλείνει Ελευθερόπουλο

Ένας παλιός γνώριμος γυρίζει στο Καυταντζόγλειο, καθώς ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Κυριαζή. Μια ανάσα από τη σύναψη υπογραφών με τον Ηρακλή βρίσκεται ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Ένας παλιός γνώριμος γυρίζει στο Καυταντζόγλειο, καθώς ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Κυριαζή ανακοίνωσε για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά από 7 χρόνια παρουσία του στα ιταλικά γήπεδα επέστρεψε όπως είπε: "στο σπίτι μου"

Ο Γιώργος Κυριαζής αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ηρακλή. Ο 30χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και σύντομα θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας στην Ιταλία. Ο Κυριαζής μετά από 7,5 χρόνια επιστρέφει στην Ελλάδα με τα χρώματα του Ηρακλή και σίγουρα οι «κυανόλευκοι» μπορούν να καμαρώνουν για την απόκτηση καθώς με την εμπειρία του θα λύσει πολλά προβλήματα στην άμυνα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την μεταγραφή του Γιώργου Κυριαζή είναι η εξής:
«Η ΠΑΕ Ηρακλής με χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει την επιστροφή του Γιώργου Κυριαζή στο δυναμικό της ομάδας, μετά από 7,5 χρόνια διακεκριμένης παρουσίας στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Ο 30χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και σύντομα θα ενσωματωθεί με την αποστολή της ομάδας στην Ιταλία».

Επιστρέφω στο σπίτι μου
Στις πρώτες του δηλώσεις ο 30χρονος αμυντικός δήλωσε συγκινημένος από την επιστροφή του στην Ελλάδα και στον Ηρακλή. «Το πρώτο συναίσθημα είναι η συγκίνηση. Είναι δεδομένο ότι ποτέ δεν απομακρύνθηκα ουσιαστικά από την οικογένεια της ομάδας, πάντοτε ενδιαφερόμουν και μάθαινα για τον Ηρακλή από την Ιταλία, όπου βρισκόμουν. Τώρα, αυτό που σκεφτόμουν ήταν η επανένταξη στην ομάδα, καθώς ήταν η κατάλληλη συγκυρία για αυτό και, πλέον, ανοίγω νέα σελίδα στην καριέρα μου, επιστρέφοντας στην πατρίδα και στην ομάδα με την οποία είμαι δεμένος. Πιστεύω πολύ στη νέα προσπάθεια, που καταβάλλεται στον Ηρακλή, στη συσπείρωση του κόσμου μας γύρω από την ομάδα και για αυτό έκανα αυτό το βήμα. Ολοι μαζί θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να φτάσουμε την ομάδα μας εκεί που τις αξίζει και εκεί που την θέλει ο κόσμος της».

Η πορεία του σε Ελλάδα και Ιταλία

Ο Γιώργος Κυριαζής σε ηλικία 16 ετών αποκτήθηκε από τον Ηρακλή το καλοκαίρι του 1996. Μέχρι το 2003 που φόρεσε την «κυανόλευκη» φανέλα, μετράει συνολικά 134 παιχνίδια πρωταθλήματος και εννιά γκολ. Ακολούθησε μία επταετία στα γήπεδα της Ιταλίας και πιο συγκεκριμένα στο σκληρό πρωτάθλημα της Σεριε Β. Αρχικά στην Κατάνια για έξι μήνες (13 συμ. – 1 γκολ), στη συνέχεια στην Αρέτσο (2003-2005), όπου έπαιξε σε 28 αγώνες και πέτυχε ένα γκολ, ενώ ακολούθησε μία τριετία στην Τριεστίνα (88 συμ. – 7 γκολ) και τα δύο τελευταία χρόνια έπαιξε στην Σαλερνιτάνα (49 συμ. – 2 γκολ).

Κοντά σε Ελέ

Μια ανάσα από τη σύναψη υπογραφών με τον Ηρακλή βρίσκεται ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Λύνει με συνοπτικές διαδικασίες το πρόβημα στον άσσο ο «Γηραιός».

Ο 34χρονος πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννενα με θητεία σε Ολυμπιακό, Μίλαν και Σιένα αναμένεται ως αύριο στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για έναν χρόνο με την ομάδα του Ηρακλή.

Ο Έλληνας κίπερ βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στο Βέλγιο σε ιατρικό κέντρο, όπου παρέμεινε για ένα μήνα. Ο «Ελέ» μετέβη στη χώρα της Βόρειας Ευρώπης, προκειμένου να κάνει αποθεραπεία.

Ουσιαστικά, το σημείο στο οποίο βρίσκεται τώρα είναι το βέλτιστο και παρουσιάζεται έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τον Ηρακλή.